Recent Comments

Şenliklerimiz güzelde ah birde tarihleri güzel olsa.

Şuan için Bozkır merkez hariç neredeyse her köy ve kasabanın şenliği mevcut. Bir birinden güzel programlarla yapılan ve kaynaşmaya vesile olan etkinlikler.
Bu gibi etkinlikleri düzenleyen Belde ve Dernek yöneticilerini tebrik ediyorum çalışmalarından dolayı. Ancak bir konu vardır ki hiç dikkat edilmiyor genel olarak bu gibi etkinliklerin ülke genelindeki sınavlara denk gelmesi. Daha önceki senelerde de oldu bir takım derneklerimizin sınavları Açık Öğretim Sınavına denk geldi.

Bu sene öyle bir tesadüftür ki üç adet şenliğimiz var bu şenliklerin üçü de aynı gün. 11 Temmuz 2010 Pazar günü. Bu şenlikler nerelerin diye merak ederseniz. Çağlayan, Sorkun ve Söğüt kasabamızın şenliği insan hangi birine gideceğini şaşırıyor.
Niyetimiz üçüne de uğramaktı ama nasip olmayacak bana ve benim durumumdaki öğrencilere çünkü bu yılki Kpss sınavı 10-11 Temmuzda yapılacak.  Belki İkinci güne katılmasam bende gelebilirdim ama A gurubu sınavına da girince mecburen katılamayacağım.

Gelecekten bir şey bekleyen bir mezunun ikisi arasında tercih yapması gerekirse tabii ki sınav olur. Eğlenceyi mecburen geriye atıyoruz. Nasip değil ama bu organizasyonları düzenleyen kişilerin biraz daha hassas davranarak ve bu gibi genel kapsamlı etkinlikleri de dikkate alarak tarih belirlemeleri herkes için daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Şenliklerin yapıldığı köylü değilim ama Bozkır’ımızın her türlü etkinliğinde seve seve bulunmayı isteyen birisiyim. Bu üç Kasabanın da sınavından dolayı gelemeyen öğrencileri vardır.  Neyse nasip değilmiş diyeli Şenliklere katılabilecek arkadaşlara bol eğlenceler.
Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.