Recent Comments

Türkiyede Güzel şeyler oluyor muş !

Bir büyüğümüzün Türkiyede güzel şeyler olacak demesinin üzerinden hemen hemen 5 aylık bir süre geçti.Bu sözün adından ikinci bir büyüğümüz açılım saçılım mevzularına girişti.Yılbaşı erken olur geç olur derken açılım meyvalarını vermeye başladı yada en büyüğümüzün deyimiyle Türkiyede iyi şeyler oluyor.

Bu iyi şeyler ne mi?Bu gün den başlayarak haberlere bir göz atalım bakalım altı kuru sözde aydın liboş takımı,hükümetin akrabau talukatı , yandaş medya ve saman aleminin talebelerinin söz ettiği o güzellikler ne imiş.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında yol devriyesi görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit oldu.

Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı dış bir karakolda, rutin devriye faaliyeti sırasında askerlerin pusuya düşürüldüğünü, bu saldırı sonucunda 7 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.

17 yaşındaki Serap Eser’in sabah saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Kronik Yara Tedavi Merkezi yoğun bakım servisinde tedavisi süren 17 yaşındaki Serap Eser’in sabah saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Eser, 8 Kasım günü Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde durakta yolcu almak için bekleyen İETT otobüsüne Molotof kokteyli atılması sonucu yaralanmıştı.

Eser’in tedavisi, yaklaşık 1 aydır Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyordu.
İstanbulda olaylar
İstanbul'da, ''molotofkokteylli ve havai fişekli korsan gösteri yapmaya hazırlandığı'' iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında DTP Esenler İlçe Başkanı Yılmaz Dursun'un da bulunduğu 10 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün gözaltına alınan 15 kişi, emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevkedildi.
Türk bayrağını yaktılar
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı.

Evet bunlar sadece birkaç örnek ne diyelim sizin güzellik dediğiniz bu ise çirkinlik tarifiniz nasıl?
Şehit lerimize ve Serap Esere Allahtan rahmet Aiilerine ve Türk milletine Başsağlığı dilerim.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.