Recent Comments

AK Parti İl Teşkilatı referandum çalışmalarında

Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, Bozkır’da esnafı ziyaret ederek referandumda “Evet” oyu istedi

Bozkır’ı ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Varol, Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Bozkır İl Genel Meclisi Üyesi Hayri Ak ve ilçe teşkilatı, Bozkır’da bazı gezi ve ziyaretlerde bulundu. Bozkır’ın pazarını gezen AK Parti heyeti, referandum için evet oyu istedi. Ziyaret sırasında Hüsnü Tuna’nın yanına gelen bir grup, bugüne kadar MHP’ye oy verdiklerini, ancak MHP’nin bugünkü tavrı nedeniyle referandumda evet oyu kullanacaklarını söylediler.

‘BU PARTİ MESELESİ DEĞİL’
12 Eylül’de “Evet” oyunun Türkiye’nin geleceği için hayati önem taşıdığını dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, “Referandum önemli. Referandumu bir parti meselesi ya da projesi olarak görmek çok yanlış. Bu ülkenin geleceği için önemli bir fırsat. İnanıyoruz ki Bozkır halkı bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip sandıkta evet oyu kullanacak” dedi.

HÜSNÜ TUNA BOZKIR DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI GEZDİ AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden Bozkır Devlet Hastanesi inşaatını da gezdi. Burada yapımcı firma yetkililerinden bilgi alan Hüsnü Tuna, hastanenin Türkiye’nin önemli projelerinden biri olduğunu dile getirdi. Tuna, “Hükümetimiz, tüm imkânları seferber ederek Bozkırımıza önemli bir hastane kazandırıyor. Bu, hükümetimizin sağlığa verdiği önemin bir göstergesi. Hastane tamamlandığında bölge halkı rahatlayacak ve ilçe dışına tedavi olmaya gitmeyecek” dedi.

Kaynak:Memleket
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Hastane için Türkiyenin önemli projelerinden birisi demiş sayın Tuna. Ya devletimizde hiç proje yok yada biz yanlış biliyoruz hastane 50 yataklı değil 500 yataklı filan olacak.

    Beni yanlış anlamayın proje elbette Bozkır için güzel buna karşı değilim ama Türkiyenin önemli projelerinden biri olmasına şaşırdım :)

    YanıtlaSil