Recent Comments

Harmanpınar Kasabasında hizmet hız kesmeden sürüyor.


Harmanpınar Kasabasında hizmet hız kesmeden sürüyor.







İlçemize bağlı Harmanpınar Kasabasının MHP li belediye başkanı Osman Güven Başkan seçildiği günden bugüne deyin hizmetlerini aksatmadan ve hızlandırarak sürdürüyor.







Göreve geldiği günden itibaren kasabanın çevre düzenlemesini yaptıran Güven kasabanın giriş ve çıkışlarını ağaçlandırır ken Kasaba girişlerine yaptırdığı hoşgeldiniz tabelalarıyla gelen misafirleri karşılmaktadır.Yine kasaba içinde bulunan park ve belediye önünde bulunan yeşil alanın bakımı mesai saati içinde ve dışında gözetilmekte ve tertemiz bir şekilde kasabalının hizmetine sunulmaktadır.







Başkan Güvenin hizmetleri bunlarla sınrlı değil.Kasabanın Altyapısının temelini teşkil edecek olan arıtma sistemi yine Başkan Güven tarafından tamamlanmış durumda .







Kasabanın Öncelikli sorunu olan altyapı çalımasının ihalesinin yapıldığının müjdesini de veren başkan Güven önümüzdeki aydan itibaren kanalisyasyon çalışmalarının başlayacağını ve 8 ay içerisinde tamamlanacağını söyldedi.











Başkan Osman Güven kasabanın giriş yolunundaki bozuk alanın tamamının  bu hafta yeni asvaltla kaplatıldığını söyledi.



Geçmiş dönemde Belediye görevlesi iken dikilmesininde öncülük ettiği Belediye arazisinde bulunan elmalığıda bizlere gösteren Başkan Güven geçen yıl bu fidanlardan belediyeye 3 binliraya yakın gelir elde ettiklerini söyledi.


Başkan Osman Güven'in  Kasaba halkı ile tambir sosyal bağkurduğu izlenimini kasaba içerisnde gezerken sezinledik. Nerden geçsek karşılıklı hal hatır soruldu ramazan hazırlığı için ekmek yapan kasaba kadınları tarafından ikramda bulunuldu. Teyzelerin,ebelerin,dedelerin ve anaların  duası ile yolcu edildi başkan Osman Güven


 her selam verdiği yerden.



Başkan Osman Güven Kasabaya bir imam evi yaptırılıdığını ve bu evin yapımına vesile olan herkese teşekür ettiğini belirterek madi manevi emeği geçenlereden Allah razıolsun dedi.


Siristat haber:Ramazan_Deniz
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.