Recent Comments

Konya Vali Yardımcısı Karacahisar Köyüne Ziyaret Gerçekleştirdi.


Karacahisar Köyü Konya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker’i şenlik yaparmış gibi misafir etti.
İstanbul Karacahisarlılar Derneğinin organize ettiği ve Karacahisar Köy Muhtarlığının katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon gerçekten şenlik havasında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.  
Organizasyon Konya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Dere Belediye Başkanı Mustafa Şahin, Tempo Tv Programcısı Eyüp Sabri Atay, Kastamonu Tv Program yapımcısı Murat Güven ve Bozkır Karacahisar köyü sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Program saat 11,30’da Konukların Karacahisar köyüne gelmeleri ile başladı. Köyde Kalabalık bir köylü halkının katılımı ile Karşılan misafirler daha sonra köyün Mesire alanlarından Ayğırdibin’de (Su Çıktığı) hazırlanılan piknik alanına götürüldü. 




Piknik alanında Selamlaşmaların yapılmasından sonra masalara oturuldu. İlk önce çay ikramı yapıldı. Çay ikramından sonra Çarşambanın kaynağını teşkil eden su kaynağı gezildi. Gezi sonrası Yöresel yiyecek ve içeceklerin bulunduğu öğle yemeği yenildi. Yemek sonrası tekrardan çay ikramı yapıldı. 


Yemek öncesi ve yemek sonrası sohbetler sırasında Köy hakkında bilgiler verildi. Köyümüzün Sorunları konuşuldu; Köy içi yolları ve Mesire alanı olan Ayğırdibi mevkiinin yollarının asfaltlanması, Ayğırdibi mevkiinin Peyzaj çalışmasının yapılması ve şuan yapımı süren Gurup Kanalizasyon Projesine Karacahisar Kanalizasyonunda katılması hakkında sorunlar konuşuldu. Konuşulan Köy sorunların yapımı hakkında destek ve sözler alındı. 



Gerçekleştirilen organizasyon sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilirken verimli sohbetlerde gerçekleştirildi. Çarşamba çayının su seviyesinin şuan çok düşük olduğu gözlendi ve Çağlayan Göleti için Sarıot Gölünden su alınımının Çarşamba çayına yapacağı olumsuz etkiler hakkında sohbetler ve Bir taraftan Göz yapalım derken Kaş çıkarmamak gerektiğini ve bu konuların enine boyunu düşünülerek ve hesaplanarak yapılması gerektiği hakkında söyleşiler gerçekleştirildi.



Organizasyon sonunda misafirler uğurlandı. Daha sonra Bozkır Dere Kasabası Belediye Başkanının daveti üzerine Dere Kasabasında da Kısa bir Çay ikramı ve sohbet gerçekleştirildi. Dere Kasabasından Dalamaz mevkiiden gidilerek Yeni antalya yolu üzerinden Bozkır’a ulaşıldı. 






Bozkır’da Biraz sohbet edildikden sonra Vali Yardımcımız sayın Erdoğan Ülker ilçemizden uğurlandı.


Organizasyonu düzenleyen Başta Karacahisarlılar Derneği Yönetimine,Dernek Başkanımız Harun Topcu'ya İkici Başkan Mustafa Dönmez'e, Karcahisar Muhtarlığına ve Organizasyonun düzenlenmesinde canla başla çalışan Dernek üyesi ve Karacahisar Köylülerine teşekkürü bir borç biliriz.
Sohbetler Sırasında Köyümüz hakkında tarihi ve kültürel kazanımlar kazandık.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.