Recent Comments

Geçmiş olsun Şahin başkan!

Ak Parti'li Dere belediye başkanı Mustafa Şahin, Ramazan Bayramının birinci günü akşamı beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

İlçemize bağlı Dere kasabasının üst üste üç dönemdir belediye başkanlığını göğüslenen ve halende belediye başkanı olarak görevini sürdüren Mustafa Şahin, geride bıraktığımız Ramazan Bayramının birinci günü akşamı, kasabasında bayram nedeniyle birlik ve beraberlik gecesi düzenlediği öğrenildi. Başkan Şahin’in düzenlediği geceye kasaba halkından da katılımın oldukça yoğun olduğu belirtildi.

Başkan Mustafa Şahin, her zaman olduğu gibi yine halkın karşısına çıkarak, o gür ve yüksek ses tonuyla konuşmaya başlamış. Şahin’in konuşması sırasında coşan kasaba halkı başkanı ard arda alkışlarken, başkan Şahin’de konuşma tonunu daha da artırdığı sırada, aniden rahatsızlandığı ve Bozkır Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Aniden rahatsızlanan belediye başkanı Mustafa Şahin’e, Bozkır Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Konya Tıp Fakültesine sevk edildiği, Tıp Fakültesinde de yapılan müdahalede, Başkan Şahin’in beyin kanaması geçirdiği tespit edilmiş, Konya Tıp Fakültesinde iki gün tedavi gördükten sonra, Ankara Dışkapı hastanesine kaldırıldığı, Dışkapı hastanesinde de 3-4 gün tedavi gördükten sonra, ameliyat yapılmak üzere, 16 Eylül 2010 günü Ankara Hacettepe Hastanesine kaldırıldığı ve 17 Eylül 2010 günüde sabah erken saatlerde ameliyata alındığı, ameliyattan da başarılı bir şekilde çıktığı öğrenilirken, Başkan Şahin’in sağlık durumunun ise gayet iyiye doğru gittiği, gazetemize gelen sevindirici haberler arasındadır.

Bozkır Postası gazetesi olarak Dere belediye başkanına geçmiş olsun der, Cenabı Allah’tan acil şifalar dileriz.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.