Recent Comments

Kanalizasyon Projesine Karacahisar'ın da Katılımı için e-mail kampanyası

Bozkır İlçesi ve çevre Kasabaları kapsayan kanalizasyon projesi başlamız bulunmakta olup, köyümüz bu proje dışında bırakılmıştır. Bu sıkıntımızı dernek adına aşağıda verilen E-meyil adresine bildirmiş bulunmaktayım. Her bir karacahisar köylüsününde bireysel olarak bu imeyli göndermesini rica ediyoruz. Köyümüzün çağın koşullarına göre yaşaması ve daha temiz bir çevre için herkezin vazifesini yapmasını dilerim Teşekkürler.

Göndereceğiniz metin ve e-mail adresi aşağıdadır.Lütfen 2 dakikamızı ayırıp tüm mail adreslerimizden başbakanlık özel kalem müdürlüğüne yollayalım.


Kime: [email protected]


Sayın Başbakanım
Konya ili bozkır ilçesi sınırları içerisinde akmakta olan çarşamba çayımızın temizlenebilmesi için grup kanalizasyon inşaatı başlamış olup bu çayın doğup aktığı sırasıyla Karacahisar köyü,Sorkun Kasabası,Dere kasabası,Çağlayan Kasabası ve Bozkır İlçemizi içine alan kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı başlamış bulunmaktadır.Yalnız bu projede çarşamba çayının doğup başladığı Karacahisar Köyü devre dışı bırakılmıştır. Söz konusu bu projeye Köyümüz Karacahisar'ın da dahil edimesi zaruriyet arzetmektedir.

Zira köyümüzün bu proje dışında bırkılması halinde projenin amacına ulaşmayacağı bize göre aşikardır. Şöyle ki; Köyümüz yukarıda isimleri geçen kasabaların en zirve noktasında olup, Çarşamba Çayıda bizim köyden çıkarak proje kapsamında olan kasabaların ve ilçemiz Bozkır'ın içinden geçerek Apa Barajına dökülmektedir. Dolayısı ile köyümüzün proje dışında kalması halinde çarşamba çayı temizlenmiş olmayacaktır.

Çünkü bu köyün atık suyu çaya akıtılmaktadır. Bu hususta gerek derneğimizin gerek se köy ihtiyar heyetinin yapmış olduğu baş vurulara Yetkililerden aldığımız cevap ise Karacahisarın köy kapsamında bulunduğu için projeye bütçe ayıran devlet kuruluşunun yetki alanında bulunmaması olduğudur.Nerelere başvurduk ise olumlu bir yanıt alamadık ve köy hizmetlerindende proje için herhangi bir cevap çıkmamıştır.Lakin ilçemizde kanalizasyon ve grup arıtma çalışmaları başlamıştır.
Siz değerli Başbakanımızdan istirhamımız yapılan bu hataya müdahale edip ufak bir prosedür yüzünden köyümüzün bu hizmetten mahrum bırakılmamasıdır.Şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz.


Kaynak:Konya İli Bozkır İlçesi Karacahisar Köyü Yardımlaşma Derneği ve Karacahisar Köylüleri.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.