Recent Comments

Öztürk: Türkiye'nin geleceği aydınlık

AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Bozkır, Hadim, Taşkent Bölge Sorumlusu Mustafa Yazlık ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Bozkır Koordinatörü Mustafa Varol’dan oluşan heyet, Hadim, Bozkır ve Taşkent’i ziyaret ederek; ilçe teşkilatlarına, mülki amirliklere, bölge halkına ve esnafa, referandum süresince gösterdikleri ilgi ve çalışmalar ve alınan sonuçtan dolayı teşekkür ziyaretleri yaptı.

Heyet ilk olarak Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek’i makamında ziyaret etti. Kendisine referandum öncesi ve referandum boyunca aldıkları güvenlik önlemleri için teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, ilçe genelinde sorunsuz bir referandum süreci yaşandığına işaret etti ve bölgenin genel sorunları hakkında da Kaymakam Özgödek’ten bilgi aldı. Daha sonra AK Parti Bozkır İlçe Başkanlığı’na geçen heyet, burada da İlçe Başkanı Mehmet Demirel başta olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ve halkoylaması öncesinde ve sonrasında görev alan partililerle bir araya geldi. Burada kısa bir konuşma yapan Ali Öztürk; “Yüzde 77’lik Bozkır başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bozkır doğru kararını vermiştir. Türkiye aydınlık yarınlara doğru yol alıyor” dedi.

Bozkır ziyaretinin ardından Hadim’e geçen AK Parti Konya İl Teşkilatı Heyeti, AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı’nda da ilçe Başkanı Ali Singil, belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belde sorumluları ve partililerle de bir araya geldi. AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, Hadim’de ‘Evet’ oylarının bekledikleri gibi yüksek çıkmasında emeği geçenlere teşekkür ederken; AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk ise, bölgede alınan olumlu sonuç dolayısıyla başta ilçe teşkilatı olmak üzere bölge halkına ve tüm görevlilere teşekkür etti. Hadim esnafını da tek tek ziyaret eden heyet, Hadim halkına alınan sonuç dolayısıyla teşekkür etti. Hadim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden heyet referandumun olaysız geçmesinde büyük emekleri olan ilçe emniyet müdürlüğüne ve personeline teşekkür etti.

Hadim Kaymakamı Mehmet Demiral’ı da makamında ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Varol ile birlikte AK Parti Hadim İlçe Teşkilatı, referandum süresince alınan güvenlik tedbirleri ve asayiş konusundaki titizliği dolayısıyla Kaymakam Demiral’a teşekkür etti. Hadim Meslek Yüksek Okulu’nu da unutmayan AK Parti heyeti, okulun yurt ihtiyacı başta olmak üzere diğer ihtiyaçlar ve yüksek okulun genel durumu konusunda bilgiler alındı. Heyet son olarak da AK Parti Taşkent İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe başkanı, belde belediye başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, alınan sonuçtan duyulan memnuniyet dile getirildi ve yapılan konuşmalarla bölge halkına, emeği geçen herkese teşekkür edildi. 
 
Kaynak:Memleket
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.