Recent Comments

Uyan;İsim vermeden MHP'li Vekili Eleştirdi.

Sarıoğlan belediye başkanı Hüseyin Uyan, MHP’den Ak Parti’ye geçiş yaptıktan sonra, MHP Konya Milletvekillerinden birisinin yerel bir gazeteye verdiği demecine referandumdan hemen sonra sert cevap verdi.

İlçemize bağlı Sarıoğlan kasabası belediye başkanı Hüseyin Uyan, referanduma 15 gün kala MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye geçmişti. Uyan Ak Parti’ye geçtikten sonra, MHP’li bir Milletvekilinin yerel basındaki çıkan o zamanki demecine başkan Uyan referandumdan hemen sonra cevap verdi. Uyan o tarihteki Milletvekilinin demecini gündeme getirerek siyasette yeni bir tartışma yarattı.

MHP’li Konya Milletvekili’nin birisinin referandumdan önceki demecinin paragrafını gazetemize getiren başkan Uyan, bakın Milletvekili demecinde ne diyor dedi; “Ak Parti’den bir Milletvekili istifa ediyor, MHP’ye katılıyor, gazetelerde manşet olmuyor. Zurnanın son deliği bir belediye başkanı MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye geçiyor, gazetelerde manşetlerden inmiyor” şeklindeki demecinin paragrafına alınan başkan Uyan’da referandumu geri de bıraktığımız bu günlerde MHP’li Milletvekiline cevabında şöyle diyor; “Bana zurnanın son deliği diyen MHP’li sayın Milletvekili kendi kasabasında referandumda evet’e karşı yarı yarıya fark yemiştir. Referandumda demek ki benim seçmenimin nerede olduğu belliymiş. Ben MHP’den istifa ettikten sonra basına açıklamamda, seçmenim neredeyse ben oradayım demiştim. Zurnanın son deliği denilen bir belediye başkanı kasabasından %96 Evet oyu aldı” diyen başkan Uyan üslubunu sertleştirerek konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “Bana onu diyen sayın Milletvekilime ben de diyorum ki, senin kasabandaki seçmen neredeyse sen de gel oradan ol diyorum” dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.