Recent Comments

Bozkır'da Tarım Bilgilendirme Toplantıları 6 Ekimde Düzenlenecek.


Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bozkır Süt Üreticileri Birliği 6 Ekim Çarşamba günü Bozkır Belediye Düğün Salonunda bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerdir.

Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından saat 10.00’de başlayacak olan toplantıda Bağcılık üzerine bilgiler verilecektir. İlçe Tarım Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekildedir; “İlçemiz çiftçilerinin Bağcılık bilgilerinin artırılması amaçlı eğitim projemizin açılış toplantısına sizleri de bekleriz”
Bozkır Süt Üreticileri Birliği tarafından saat 11.00’de olan toplantıda Kaliteli Süt Üretimini Yaygınlaştırmak üzerine bilgiler verilecektir. Bozkır Süt Üreticileri Birliği tarafından yapılan açıklama şu şekildedir; “Bölgemizde Kaliteli süt Üretiminin yaygınlaştırılmasına Örnek süt soğutma tankeri kurulması yönü ile katkıda bulunma Projemizin açılış toplantısına sizleri de bekleriz.”
Bu bilgilendirme toplantıları Mevlana Kalkınma Ajansının Mali desteği ile Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bozkır Süt üreticileri Birliği tarafından yürütülmektedir.
Bu şekilde eğitim Programlarına çiftçilerimizin katılımı önem arz etmektedir. Bu şekilde daha verimli mahsulünün elde edilmesi sağlanabilir.
Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.