Recent Comments

Seyyar arabada gramofon satıyor

Konya'da bir vatandaş yıllarca çorap ve kravat sattığı seyyar arabasında şimdi gramofon satıyor.

Konya'da yaşayan iki çocuk babası 46 yaşındaki Önder Yavuz, 5 yıldır seyyar arabasıyla gramofon satıyor. Konya Bozkır doğumlu Yavuz, sokakları gezerek temin ettiği gramofonları 5 yıldan beri seyyar arabasıyla satarak geçimini sağlıyor.
Yaklaşık 20 yıldan beri seyyar arabasıyla kravat ve çorap sattığını belirten Yavuz, son 5 yıldan beri de antikaya merak sardığını ve seyyar arabasıyla gramofon satıcılığına başladığını söyledi. Önder Yavuz önceleri üç tekerlekli seyyar arabasıyla başka ürünler sattığını belirtiyor. Ancak daha sonra babasının antikaya meraklı olduğunu anlayınca da antikaya merak saran Yavuz, "Babamın merakı beni de antika satıcılığına heveslendirdi. Yaklaşık 5 yıldır bu işi yapıyorum." dedi.
Eline geçen antika değerindeki gramofonları satarak geçimini sağladığını anlatan Yavuz, yakın zamanda hiç görülmemiş antikaları da satmaya başlayacağını anlattı. Seyyar olarak antika satmanın, vatandaşların ilgisini çektiğini söyleyen Önder Yavuz, "Günde ortalama 50 kişi gramofonları inceliyor. Çalışır durumdaki bir gramofonu 100 ila 150 lira arasında satıyorum." diye konuştu.
(CİHAN)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.