Recent Comments

AK Parti’nin A takımı niye Bozkır’daydı?

Uğur Teke

Gazetelere, televizyonlara bakıyorum da dün ANAP’ın, bugün AK Parti’nin A takımında yer alan Türk siyasetinde güçlerini partilerinin adı ne olursa olsun, güçlü geçmişleri ve birikimlerinden alan bazı siyasi kurmayların Bozkır’da olduğunu söylüyorlardı. Ve biz gazeteciler de her ne hikmetse millet gibi günlük yaşadığımız için hiç birimiz işin perde arkasına göz ucuyla da olsa şöyle bir göz atmıyorduk.
Evet bugün için AK Parti’nin temel direklerinden olan Sayın Başbakanın beyin takımında yer alan Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu, Ali Coşkun gibi isimler bayramda Bozkır’da idiler. İşin görüntüsünde vatandaşa Mavi Tünel ziyareti olarak sunulmuş olsa da işin özünde Bozkırlı Dünya markası Doktor Mustafa Öz ve bu siyasetçilerin ona göstermiş oldukları vefa vardı. Doktor Mustafa Öz, başta Amerika olmak üzere artık dünyanın en medyatik doktorlarından Mehmet Öz’ün babasıdır.
Yani Dünya gibi Türkiye’de Öz ailesinden gurur duymaktadır. Ama pek çoğumuz bu iki beynin Bozkırlı olduklarını dahi bilmemekteyiz. Sadece Bozkırlılar Öz ailesini yakından tanımakta ve baba Öz ile sağlık sorunlarını bire bir çok rahat aşabilmektedirler. Çünkü Baba Öz kendisine telefon eden, kapısını çalan her Bozkırlıya dakikalarını değil saatlerini ayırmakta maddi manevi yapabileceği her şeyi açık yüreklilikle yapabilmektedir.
Neyse işte Hükümetin A takımı bayramda baba Öz’ün Bozkır’a üniversite öğrencileri için yaptırdığı yurt olmak üzere bazı yardımları ve yaptırdıklarını yerinde görmek için gelmişlerdi. Yani davete icabet etmişlerdi.
Siyasetin bu beyin takımının şehrimizde hala aramızda dolaşan bazı insanlarımız ile de inanılmaz bağları vardır. Bizim insanlarımız, bazı büyüklerimiz bu insanlarla çok rahat görüşmekte, ailecek bu siyasetçilerle birlikte olmaktadırlar. Ama bu ilişki siyasi çıkarlar için değil, siyasi ikbal için değil geçmişteki dostluklar üzerine kurulu olduğu için hala gücünü korumaktadır.

İşte Otogar çevresinde yarım kalmış bir asfaltlama çalışmasını köşemize taşımıştık. Dahası okurlarımız bizi uyarmıştı. Konuyu köşemize taşımamızın ardından yine duyarlı bir okurumuzdan gelen fotoğrafla bu kavşağın yarım kalan kısmının asfaltlandığını görüyoruz.

Ama biz kendimizden olan bu isimlere ne zaman iyi desek hemen o isimlere karşı olmadık dedikoduyu yaparız. İşte bu yüzden de kaybetmekteyiz.
Bozkırlı dostlarımız bayramda bu ziyaretten dolmayı çok mutlu idiler. Bayram için İstanbul, İzmir, Ankara’ya giden Bozkırlılar tatillerini yarıda bırakıp bu konukları ağırlamak için ilçelerine gelmişlerdi.
Burada unutmadan Bozkırlı dostlarımız adına bizden siyasi bir isme daha teşekkür borcumuzu ödemeliyiz. O da Sayın Hasan Angı’dır. Benim Başvekilim Bozkırlıların nerede ise kızıl elması haline gelen Çağlayan Göleti duvarının yükseltilmesi için bu sütunlardan söz vermişti. Şimdi öğreniyoruz ki Sayın Angı sözünü tutmuş. Bu duvar şimdilik için de olsa 3 metre yükseltilmesi konusunda resmi karar alınmış. Bozkırlılar şimdi çok mutlu. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğu değil mi?
Bayramda Bozkır dışında ki Bozkır gönüllüleri, memleket sevdalıları gerçekten bayram yaptılar. Mutlulukları hep böyle devam etsin diyoruz ve onları yürekliliklerinden yılmadan verdikleri mücadeleden dolayı da kutluyoruz.
OTOGAR ÇEVRESİNDE Kİ
ASFALT TAMAMLANMIŞ
Bayramdan bir hafta önce Otogar çevresinde tamamlanan bir asfalt çalışmasının kötü örneğini sizlerden gelen fotoğraflarla kamuoyu ile paylaşmıştık. Ama bu sorunu bize ileten okurumuz bayramda kötü asfaltlamanın düzeltilmiş halini yeniden görüntüleyerek bize göndermiş. Bizde yenilenmiş hali ile okurumuzun göndermiş olduğu yeni fotoğrafı sizlerle paylaşarak duyarlılık gösteren yetkililere bu kez de teşekkür edelim.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Haklı bir fikrin meyve vermemesi mümkün değildir
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Bankamatik önlerine araçları rast gele park etmediğimiz zaman ADAM oluruz
 Kaynak:memleket.Com.tr
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.