Recent Comments

Bozkır Devlet Hastanesi Hekim Kadrosu Yenilendi.

Bozkır devlet hastanesinde Çocuk Sağlığı Uzmanı, Kadın Doğum uzmanı ve genel cerrahi uzman hekim sıkıntısı yeni gelen hekimlerimiz ile son buldu.

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op Dr. Mehmet ZAHRAN Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Doğum Hastanesinde ki görevinden sonra 02 11 2010 da Bozkır Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır.

Çocuk hastalıkları Uzmanı Selma AKTAŞ ise İstanbul Zeynep Kâmil Doğum Hastanesinde ihtisasını tamamlayıp zorunlu görev çerçevesinde hastanemizde göreve başlamıştır.

Ayrıca Sayın Başhekimiz Faruk ALTINOK dan aldığımız bilgiye göre 2011 ocak ayına kadar her hafta dönüşümlü olarak Genel Cerrahi uzmanı kadrosunda ki eksiklikte tamamlanmış oldu.

Bozkır gibi orta gelirli insanların yoğun olduğu ilçemiz için sağlık sorunları dolayısı ile il merkezine gitmek vatandaşlarımıza ayrı bir külfet getiriyordu. Bu kadrolarımızın tamam olması ile vatandaşlarımızın hem sağlık hem maddi yönden biraz daha feraha kavuşmasını sağlayan siyasi ve bürokratlarımıza ve kamu görevlilerimize teşekkür ederiz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.