Recent Comments

Hisarlık’ ta sıfır kepçe mutluluğu

Hisarlık Belediyesi 140 bin TL değerinde, JSB marka sıfır kepçe alarak iş makinaları parkına yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyor.
İlçemize bağlı Hisarlık Belediyesi 140 bin TL’ye JBS marka sıfır kepçe aldı. Hisarlık kasabasında, geçtiğimiz hafta yeni alınan kepçe için kurban kesildi. Yeni alınan kepçe için kesilen kurban merasiminde, Belediye Başkanı Ali Arlı, yeni aldıkları kepçenin belediyeye ve Hisarlık kasabası halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kurban kesim merasimine gazetemiz Bozkır Postası’nı da davet eden, Hisarlık Belediye Başkanı Ali Arlı, muhabirimize yaptığı açıklamada; “Eski kepçemiz, sık sık arıza yapıyordu. Bu da belediyemize ek bir yük getirmekteydi. Bizlerde, eskisi ile uğraşacağımıza sıfırını alalım ve onun borcunu ödemek için uğraşalım dedik ve aldık. Bugün Hisarlık Belediyemizin araç parkına JBS marka iş makinasını kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu iş makinamız hem belediyemizin işlerinde, hem de kasaba halkımızın işlerinde kullanılacaktır” şeklinde konuşan başkan Arlı, elinden geldiği kadarıyla belediyenin araç parkını yenilemeye çalışacağını, Belediye’nin araç parkına sıfır çöp arabası alınması için de gerekli yerlere müracaat ettiğini ve projesini vererek takipçisi olduğunu belirtti.

Başkan Ali Arlı sözlerini tamamlarken, kasabasına acilen bir itfaiye aracının ihtiyaç olduğunu, itfaiye aracını da en kısa zaman içerisinde gerçekleştirmek için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.