Recent Comments

ÖZLEM BİTTİ - OKYANUS BALIKÇILIK

Bozkırda geçtiğimiz pazartesi açılan OKYANUS BALIKÇILIK günlük taze balıkla hizmete girdi.

Otogar yolu üzerinde Kontur yazıhanesinin bitişiğinde  açılan iş yerinin sahibi, aslen sorkun kasabalı Mehmet AVCU 3 yıl önce Bodrum’da  Okyanus Balıkçılık adında perakende ve toptan satış yapan kardeşinin yanında balıkçılık yaptığını ve Bozkırda bir balıkçı dükkanı açmayı hedeflediğini ve bugün bu hedefine ulaştığını anlattı.

Bozkıra günlük olarak gelen çupra, levrek, hamsi, istavrit, uskumru, çinakop barbun, kefal gibi deniz ürünlerinin yanında alabalık, sazan tatlı su levreği(dişli) satışa sunan Mehmet bey ileride işyerine havuz yaparak talep edilmesi durumunda canlı balık hizmeti sunacağını ve alışveriş yapan her kişiye hamsi de olsa balığı temizleyerek ve pişirme şekline göre hazırlayacağını belirtti.


Kurban bayramının dan sonra ise Bozkıra balık ızgara hizmeti sunmayı hedeflediğini ve balık ızgaraya çok talep geldiğini aktardı.

Bizlerde balıkların tazeliğini denetlemek için hemen iki kg hamsi alıp temizlettik. Bu güne kadar Asar Tepe’de tavuk ızgara, saç kavurma ve şişden sonra sıra hamsi ızgaraya geldi.

Balıkların tazeliğine ekibimize yeni dahil olan Mustafa AKSÖZ ve Mustafa ÖRS kardeşlerimizle birlikte şahit olduk.











Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.