Recent Comments

Bahçeli Bozkır'da ki Sel Bölgesinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Selçuklu, Meram ve Karatay İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra önceki gün Çarşamba Çayı'nın sağanak yağışın etkisiyle taşması sonucu 200 ev ve işyeri sular altında kalan Bozkır İlçesi'nde incelemede bulundu.

Devlet Bahçeli, ilk olarak Bozkır Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Uyar'ı makamında ziyaret etti. Başkan Uyar, 2 kişiyi boğulmaktan kurtardıklarını ve selde can kaybının yaşanmamasının memnuniyet verici bir durum olduğunu belirtti.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Devlet Bahçeli de, 'Allah'ıh taktiri. Beklenmedik anda tabi afetelerle milletimiz zaman zaman karşı karşıya kalabiliyor. Bozkır'ın zaten coğrafi konum itibariyle sel baskınına müsait bir yer. Can kaybının olmaması tesellimizdir. Diğerlerinin telafisi mümkündür' dedi. Bahçeli, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın da olay günü sabaha kadar ilçede bulunarak bizzat yakından ilgilenmesinin, hükümetin bu olaya gösterdiği duyarlılığın işareti olduğunu söyledi.

Devlet Bahçeli, daha sonra yürüyerek Bozkır Kaymakamlığı'na geçti. Yolda karşılaştığı vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunup bir süre sohbet eden Bahçeli, Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek'i de makamında ziyaret etti.
KONYA- DHA
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.