Recent Comments

Bozkır'a İkinci Toki için Düğmeye kimbasacak?


Bozkır halkı; “Bayram dönüşünde Bozkır’ı ziyaret eden Devlet Bakanımız Cemil Çiçek’in vermiş olduğu açık Çek’e, ikinci etap TOKİ projesi hemen devreye sokulmalıdır. Bu tür fırsatlar yetkililerce derhal değerlendirilmelidir. Kulağımıza gelen dedikodulara göre; ‘ikinci etap TOKİ için uygun bir yer yok’ gibi sözlerini duyuyoruz. Bizler Bozkır halkı olarak bu tür sözlere katılmıyoruz” şeklinde yorumlarda bulundular.

İlçemize TOKİ evlerinin yapılması için dönemin belediye başkanı M. Akif Ülker tarafından Başbakanlığa bağlı Toplu Konut Edindirme Başkanlığına müracaatta bulunulmuştu. Bu müracaat 2007 yılında hayata geçerek yapımına başlanmıştı. Böylece 192 aile1,5 yılda ev sahibi olmuştu.
İlçemizde TOKİ evlerinin ikinci etabının yapılması için Bozkır Postası Gazetesi olarak ilçe halkına sorduk. TOKİ evlerinin ikinci etabının yapılmasına geç bile kalındığını söyleyen vatandaşlar; “2007 yılında TOKİ tarafından Bozkır’a 85 m2’lik 168 ve 120 m2’lik de 24 adet olmak üzere toplam 192 daire 2009 yılında hak sahiplerine teslim edilmişti. O tarihteki TOKİ müracaatlarına bizler girememiştik. Yine o zamanki dönemin Belediye Başkanı Bozkır Postası Gazetesine; ‘TOKİ’ye giremeyen vatandaşlarımız üzülmesin. İkinci etabının Bozkır’a tekrar yapılması için en kısa zamanda müracaat edeceğiz’ şeklinde konuşmalarını okumuştuk” diyen ilçe halkı şimdiki belediye başkanından böyle bir girişimde bulunulduğunu ne gazetelerde, nede sözlü olarak duymadıklarından bahsettiler.
Bozkır Postası Gazetesine konuşan ilçemiz halkı; “Bu dönemdeki Belediye Başkanımızdan TOKİ evlerinin ikinci etabına başlanması için, zaman geçmeden düğmeye basmasını bekliyoruz. Bayram dönüşünde Bozkır’ı ziyaret eden Devlet Bakanımız Cemil Çiçek’in vermiş olduğu açık çek’e TOKİ projesi hemen devreye sokulmalıdır. Bu tür fırsatlar yetkililerce derhal değerlen-dirilmelidir. Kulağımıza gelen dedikodulara göre; ‘TOKİ için uygun yer yok’ gibi sözleri geliyor. Bizler Bozkır halkı olarak bu tür sözlere katılmıyoruz. Böyle sözleri duymak bile istemiyoruz. Yetkililer, sorunlar üretmek için değil, sorunları çözmek için vardır. En kısa zaman içerisinde Belediye Başkanımızdan TOKİ evlerinin ikinci etabının başlanması için uygun bir yer bulunulmasını ve derhal TOKİ’ye müracaat yapılmasını istiyoruz. Bizlerde kira öder gibi ev sahibi olmak istiyoruz” diyerek yetkilileri Bozkır’a ikinci etap TOKİ’nin yapılması için göreve davet ettiler.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.