Recent Comments

Kuşçalı Hemşerimiz Millet Vekili Aday Adaylığını Açıkladı

Yaklaşan genel seçimler şimdiden havasını hissettiriyor, milleti temsil etmek isteyenler birer birer
adaylıklarını açıklamaya başladı. Bu bağlamda genç, dinamik ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren

Aslen Bozkır Kuşça Köyünden olan hemşerimiz Sayın İbrahim Bardakçı bu önemli görevi üstlenmek isteyerek aday adaylığını açıkladı. 1979 İstanbul doğumlu olan hemşerilerimiz genç yaşında imza attığı önemli başarılarla adından söz ettirerek milletin gönlünde sevgi ağı oluşturmayı başardı.

Sırasıyla Güngören Kaymakamlığında Sydv Vakıf Memurluğu , srap proje uzmanı , Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İMMİB´de Halkla ilişkiler ve devlet yardımları şube görevleri , 23. Dönem milletvekili danışmanlığı, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Ve halen Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığında görev yapmata olup bulunduğu görevlerde çeşitli ödüllere layık görüldü.
İstanbul´ da Bozkır kasaba ve köylerinin çeşitli derneklerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan hemşerimiz destek sözü alarak çalışmalarına hız kazandırmaya başladı.
12 haziran 2011 genel seçimlerinde Milletvekili olmayı hedefleyerek aday adaylığını açıkladı. Haber merkezimize verdiği bir demeçte milletine hizmet etmeyi bir görev sayan hemşerimizi Sayın İbrahim Bardakçı eğer bana bu görevi verirlerse milletimi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın diyerek herkezin desteğine ihtiyaç duyacağını belirtti.
24. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet Ve Kalkınma Partisinden aday adaylığıını açıklayan hemşerimiz desteklerimiz için teşekkür ederek sözlerine son verdi.
Bizlerde hemşerimize bu girdiği uzun ve katmerli yolda başarılar diliyor desteğimizi
esirgemeyeceğimizi belirtiyoruz.




Hemşerimiz 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı Sayın İbrahim Bardakçı´nın Biyoğrafisi :


Sn. İbrahim BARDAKCI

Aslen Konya Bozkır’lı olan Bardakcı, 1979 İstanbul doğumludur. İlköğrenimini Güngören’de orta ve lise eğitimini Bakırköy İ.H. Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden Onur Öğrencisi olarak mezun oldu.

Otomotiv sektöründe yer alan aile firmasında işletmecilik ve aynı sektördeki bir şirkette bölge satış temsilciliğinde bulundu. Güngören Kaymakamlığı bünyesinde Başbakanlık sydv vakıf memurluğu ve srap proje uzmanı olarak görev yaptı. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İMMİB’de halkla ilişkiler ve devlet yardımları şubelerinde görevlerde bulundu.23.dönem TBMM Milletvekili Danışmanlığı ve Kit Komisyonu Başkan Danışmanlığı yaptı.Halen Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İMMİB’de görev yapmaktadır.

Parlamenter Danışmanları Derneğini, Anadolu Üniversitesi Mezunlar Birliği, Önder Bakırköy, Bozkırlılar İ.K.Y. Vakfı üyelikleri bulunmaktadır. Orta derece İngilizce bilmekte ve ileri derece için öğrenimine devam etmektedir.
Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi Ayşe Hanım ile evli olup Mehmet ve Elif isimli iki çocuk sahibidirler. Edebiyat, müzik, spor, tarih ve siyaset alanlarında hobileri vardır.

Siyasi çalışmalara okul yıllarında çeşitli Milli Gençlik Vakıflarında görev alarak başladı.1992-1998 yılları arası Güngören ve Bakırköy M.G.V.’de çalışmalarda bulundu.Fazilet Partisi Güngören İlçe Teşkilatında mahalle yönetim kurulu üyeliği ve gençlik kolları başkanlığı yaptı.Akparti’nin kurulması aşamasında Akparti Güngören İlçe Başkanlığında Kurucu İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, devamında Dış İlişkiler Başkanlığı ve Sekreterya Birim Başkanlıklarında bulundu.İlçe Dış İlişkiler Komisyonu,İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları Teşkilat ve Dış İlişkiler komisyonlarında görev yaptı.23.Dönem İstanbul Milletvekili ve Kit Kom. Başkanı Sn.Ünal Kacır’ın Danışmanı olarak siyasi çalışmalara devam etti. Bulunduğu görevlerden dolayı çeşitli başarı ödülleri ve taktirname sahibidir.

Sırıstat Haber Merkezi: Mehmet Ali Palabıyık
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.