Recent Comments

Bozkır Cumhuriyet İ.Ö.O Bölge Şampiyonu Oldu.

Bozkır Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Seydişehir Bölgesel Lige Katıldığı 3 Takımdan 2’si ile Bölge Şampiyonluğu Kazandı.
İlçemiz Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Hulusi Çelebi gazetemiz Bozkır Postasına verdiği demeçte: “2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında Seydişehir bölgesel lige küçük erkek, küçük kız ve yıldız kız voleybol takımlarında katıldık. Küçük kız ve yıldız kız takımlarımız müsaba-kalarını kazanarak bölge şampiyonu olmuştur. Küçük kız takımımız 13 Ocak 2011 tarihinde, yıldız kız takımımız 23 Şubat 2011tarihinde başlayacak il finallerinde Seydişehir bölgesini temsil edeceklerdir.
Okulumuzun sosyal faaliyetlerine ve bu yarışmalara katılan, okulumuzu ve ilçemizi temsil eden bütün öğrencilerimize, bizlere güvenen ve sosyal faaliyetlerinden eğitimin olumlu yönde destekleyicisi olduğuna inanarak bu faaliyetlere destek veren bütün velilerimize okulumuz adına teşekkür ederim” diyen Okul Müdür Yardımcısı Çelebi sözle-rini şöyle tamamladı.
Çelebi: “Bölgesel lig müsabakalarının ulaşım ve yemek giderleri konusunda bizlere destek veren Bozkır Belediyesi adına Başkan Mustafa Uyar’a, öğrenci velimiz Sarıoğlan Belediye Başkanı Hüseyin Uygan’a ve okulumuza 12 adet eşofman takımı hediye ederek faaliyetlerimizi destekleyen GIBIR Temizlik Şirketleri İnşaat Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Faruk Ak’a ve Okul etkinliklerimizi yayınlayan Bozkır Postası Gazetesine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.