Recent Comments

Bozkır Halk Kütüphanesine ilgi büyük.

Bozkır İlçe Kütüphanesinde kitap okuyan üye sayısının 500’e ulaştığı öğrenildi.

İlçemiz Halk Kütüphanesinde Temmuz başından itibaren okur sayısının 500’e çıktığı öğrenildi. Bilgisayar alışkan-lığının yoğun olduğu dönemde kitap okuma alışkanlığının da artmasının çok önemli olduğunu belirten Kütüphane yetkilisi Murat Akman, son sekiz ayda 2 bin kitabın okunduğuna dikkat çekti.
Üye sayı-sının 500 civarında olduğunu açıklayan Murat Akman, öğrencilerin ve vatandaşın kütüp-haneye gösterdiği ilginin ise memnuniyet verici olduğunu kaydetti.
Öğretmenlerin öğrencilere verdiği ödevlerin internet vasıtası daha çok kütüphanelerde yapılan araştırmalara ağırlık vermesinin de kütüphaneye gösterilen ilgiyi daha da artırdığını kaydeden Akman, kitapseverlere daha iyi hizmet vermenin gayreti içinde olduklarının da altını çizdi.
Kütüphane yetkilisi Murat Akman, vatandaşlarımızın ellerinde okunmuş kitap, dergi bulunanların kütüpha-neye bağışlamalarının okur açısından önemine değinerek; “Kitap açısından daha zengin bir kütüphane olursak bu ilginin her gün daha da artaca-ğına inanıyorum” dedi.
İlçe kütüphanesin de bulunan öğrenciler, her türlü ödev ve araştırmalar için geldikleri tek adresin kütüphane olduğunu vurgulayarak, başta ısınma olmak üzere birçok eksiklerin olduğu halde burada olmaktan duydukları memnuniyeti belirttiler. Öğrenciler Kütüphane ile ilgili eksiklerin giderilmesi konusunda yetkililerin ilgisini beklediklerini de sözlerine eklediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.