Recent Comments

Kalaycı'dan AKP Hakkında Basın Açıklaması.

Konya medyamızda iki gündür yer alan bir haberde, 24. AKP Doğanhisar İlçe Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısında AKP Konya Milletvekili olduğu ifade edilen bir zatın Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili yaptığı değerlendirmeye yer verilmiştir.

Adı geçen AKP Milletvekili her şeyden önce bir iktidar partisi milletvekili olduğunu unutmuş görünmektedir. 8 yılı aşan milletvekilliği döneminde neler yaptığını, Konya’mız için, Sarayönü’müz için hangi hizmetlerin gelmesine vesile olduğunu anlatması beklenirdi.

Ancak, anlatacağı bir hizmeti olmayanların bu türlü açıklamalar yapmasının, yeniden milletvekili olabilmek için Başbakanın gözüne girebilmenin yolu olarak görüldüğü anlaşılmaktadır.

Bilindiği üzere, son günlerde MHP ile ilgili aynı mahiyetteki açıklamalar, AKP’nin en yetkili kişileri tarafından da sıkça yapılmaktadır. Acaba, Milletin karşısına çıktığında kendilerine yumurta atılanlar, ıslıklananlar, yuhalananlar kimlerdir? Önce bunun bir açıklamasını yapmaları gerekmektedir.

AKP’nin bütün derdi MHP’dir. Ne CHP’dir, ne PKK’dır, ne de başkası. MHP açılım adı altında yürütülen yıkım projesine engel olarak görülmektedir. AKP’nin aldatma ve kandırmaya yönelik politikalarını, İmralı canisi ile yaptığı örtülü görüşmeleri ortaya çıkaran MHP’dir.

Esasen MHP’nin oyu dedikleri gibi olsa kendilerinin kına yakmaları gerekmez miydi?

Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişi, kendi akıbetini gören AKP yöneticilerini germektedir. MHP'nin yükselişinden korkanlar, yandaş medyalarının da yardımıyla bunu karartmaya çalışmaktadırlar.

Ancak, ne yaparlarsa yapsınlar MHP’nin yükselişine engel olamayacaklardır.

AKP başarısızdır. Bir ülkede 8 yıldır bir siyasi iktidar ülkeyi yönetiyor ve sorunlar hala aynıysa, hatta artmışsa başka söze gerek yoktur, bu iktidarın başarısız olduğu açıktır. Başarılı olunsaydı ne terör, ne işsizlik, ne yoksulluk, ne de yolsuzluk olurdu.

Milletimiz her şeyi görmekte, tüm gerçekleri yaşamaktadır.

2011 yılı hayırlara vesile olacak bir yıldır. İnşallah, AKP’den kurtuluş yılı olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 28 Ocak 2011 günü seçim beyannamemizi açıklayacak ve hedeflerimizi, projelerimizi milletimizle paylaşacaktır.

Milletimizin desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisinin iktidara doğru yürüdüğüne inancımı belirtiyor, tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.

BASIN AÇIKLAMASI – (17 Ocak 2011)
(MHP Konya Milletvekili Mustafa KALAYCI)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.