Recent Comments

Bozkır M.Y.O Öğrenci Topluluğumuz Kabul Gördü.

Geçtiğimiz haftalarda gazetemize demeç veren Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Okul temsilcisi Caner BAYRAKTAR, gazetemize gelerek Akıl Oyunları Öğrenci topluluğu başvurusunun Selçuk Üniversitesi tarafından kabul edildiğini belirtti.

Artık Bozkır Meslek Yüksekokulunun Selçuk Üniversitesinde Bozkır’ı temsil eden bir topluluğu var. Bozkır Meslek Yüksekokulu Öğrenci topluluğunun eğitim ve kültür çerçevesinde ilk yapılacak olan projelerden bahseden BAYRAKTAR şunları söyledi;

İlk olarak Akıl oyunları ismi adı altında aylık veya üç aylık bir dergi çıkarmayı hedefliyoruz. İkinci olarak Bozkır Meslek Yüksekokulu merkezli Selçuk Üniversitesi genelinde satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Bunun sonrasında, Akıl oyunları topluluğumuz adına web sitesi ve amblem yarışması düzenlenerek, Akıl  Oyunları topluluğuna amblem ve web sitesinin yapılması. Selçuk Üniversitesi bünyesinde kompozisyon yarışması düzenlenmesi ve bu uygulamanın aylık hale getirilmesi, Akli sorulardan oluşan yarışma soruları düzenlenmesi, Selçuk Üniversite bünyesindeki her Fakülte ve Meslek Yüksekokulunda akıl oyunları temsilcisi belirlenmesi, son olarak aylık bilgi edinme anketleri yapılması. Dedi.

Bayraktar’ın yukarıda belirtmiş olduğu faaliyetler Şubat ve Mart ayı içerisinde Akıl Oyunları topluluğunun aktiviteleri olarak Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor daire başkanlığı topluluklar şube müdürlüğüne sunulmuştur.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Caner BAYRAKTAR,  ikinci yaşına giren gazetemizin yaşını kutlayarak her zaman çok seslilikten yana olduğunu ve tarafsız haberciliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak gazetemizden ayrıldı.

Bozkır Gündem Gazetesi olarak yeni kurulan Bozkır Meslek Yüksekokulu Öğrenci topluluğu na yapacakları faaliyetlerde her zaman yanlarında olduğumuzu belirterek başarılar dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.