Recent Comments

Sazlı Köyü Tempo Tv'den Özür Bekliyor.

Selam. Bundan iki hafta önce Tempo Tv. Ekranlarında köyümüz tantılacağında sitelerimde kayıtllı 700 adet e-postaya mesaj çekerek bu kanalın seyredilmesini istemiştim. Hatta tempo tv ile yaptığmız yayınlar halen sitemizde mevcuttur. Bu hafta ise 27 01 20011 tarihinde Tempo Tv. Bizim Oralar adlı programda yalı hüyük tanıtıldı. Bu tanıtım sırasında birileri tarafından Eda ya bir kağıtta yazılan not olduğu söylenerek okunmasını istendi. İşte bu kağıtta sözde Sazlılıyım Allah denen safsata, uydurma, iftira, hikaye yazılıydı. Tabiki  tempo Tv. de yayınlandı. Değerli arkadaşlarım. Bizim Ecdadımıza ve Atlarımıza ad edilerek söylenen Sözde Sazlılıyım Allah, Acılar köyü için söylenen yıkılan odun yüklü eşşek, cicekliler için söylenen tütün hikayesi ve daha yüzlercesi münafık ve din düşmanlarının uydurmalarıdır. Atalırımız için söylenen bu sözleri atalırmız kabul etmemiş bizde kesinlikle kabul etmiyoruz. Münafıklar ve Din düşmanları hiç bir zaman boş durmamışlardır. Her yerde insanların içine fesat fitne asılsız, iftira lar düzenlemişlerdir. Ben size bir olay anlatayım. Rahmetli Durmuşun Mehmet Dayı ya Anmışken Allah Rahmet eylesin. Kabiri Cennet olsun. Çocukluğumda hiç bir şeye aklım ermezken. Ya enişte bizim köylüler adına böyle bir şey söylenir. Bu nedir dediğim zaman. Rahmetli Eniştem Öyle bir hiddetlendi ki. Öyle bir öfkelendi ki Ben eniştem beni fena halde döğeceğini zannederek dışarı kaçtım. En az bir hafta eniştem üzerinde bu sözün tesiri kaldı. Değerli Arkadaşlarım. Bizim ecdadımız gece saat 3 lerde kalkar sabahlara kadar Kuranı-Kerim okur Teveccüt namazı kılar sabah namazında camiye cemaate gider. Dört Dörtlük müslüman hayatı yaşarlardı. Şimdi ise sözde bu söz ile Kabirlerinde ecdadımızı renci de etmiyormuyuz. Bir ulusal Tv de böyle bir şey yapılır mı. Bunun Muhteşem Yuzyıl filmi ile aynı değilmidir.
           Ben bu lafı duyunca inanın çok öfkelendim. iki adet mesaj yazarak bu safsatayı kabul etmediğimizi belirttim.
           Bunun üzerine bir tanesini de eda okudu. Mesajda Aynen Şöyle Yazıyordu. Ben Faruk ÜNVER Çanakkale de Allah için en çok şehid veren Bozkır ve Sazlı lı atalarımıza söylenen sözde Sazlılıyım Allah sözünü kesinlikle kabul etmiyoruz.
Benim Ecdadım Allah için seve seve kanını canını malını verip Çanakkale de, Yemen de, Musul da, Dünya nın her yerinde Allah için şehit oluyor. Ama Münafıklar ve din düşmanları bir laf, Bir söz uydurup benim Atama ecdadıma iftira atıyor. Tempo Tv de. Bu münafıkların din düşmanlarının uydurduğu sözü bütün Dünya ya anlatıyor. Bu münafıkların eli ayağı maşası oluyor. Ondan sonra bu bir espiriydi. Ya be Amcaoğlu bunun neresi espiri Allah ını seversen sen nasıl olurda bu söze gülüp geçersin. Beni ve ecdadımı rencide edersin. 
Bu yaptığınız hatadan dolayı sizden detaylı bir şekilde özür bekliyoruz. 
 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.