Recent Comments

Bozkır Akparti 25. İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

25. Bozkır Ak Parti İlçe danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

25. Ak Parti ilçe danışma meclis toplantısı hemşerimiz Ak Parti Milletvekili Hüsnü TUNA’nın katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya Ak Parti il yönetiminden il başkan yardımcıları Mustafa Erkuş, Mustafa Gürüler, M. Ali Algül’ün yanı sıra belde belediye başkanları, Ak Parti ilçe yönetimi, köy temsilcileri ve Bozkır halkı katıldı.

Yapılan toplantının amacının ise şimdiye kadar Bozkır’a ne gibi hizmetlerde bulunulduğu bundan sonra neler yapılabilir gibi karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden saadet partisi genel başkanı Necmettin Erbakan ve Konya’nın tanınmış hocalarından Tahir Büyükkörükçü hoca efendinin ölümünden duyulan üzüntüden dolayı taziyeler bildirildi.

Hemşerimiz Ak Parti milletvekili Hüsnü TUNA ise konuşmasında; şimdiye kadar Bozkır’a yapılan hizmetlerin yanı sıra, Toki’nin ilçemize yapmakta olduğu Devlet Hastanesinin bu sene içinde faaliyete geçeceğini, Antalya Yolu’nun tamamlanması için çalışmaların başladığını ve bitirileceğinin müjdesini verdi. Tuna sözlerine şöyle devam etti; 2011 yani bu sene için ilçemiz Bozkır’a Özel İdare Köydes projesinden toplam 2.3 Trilyon bir rakamın ayrıldığını belirtti. Çarşamba çayı ıslahı hakkında da bilgi veren Tuna toplantı sonunda vedalaşarak ilçeden ayrıldı.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.