Recent Comments

Bozkır Bozok’ta anahtar teslim sevinci

Bozkır Mantakı Mevkii ve Çağlayan Kasabası Yolu Üzerinde, Çam Petrol İstasyonunun altında kurulan 32 dairelik Bozok Konut Yapı Kooperatifinin çekilişi; 6 Mart 2011 Pazar günü saat 12.00’de noter huzurunda yapıldı.

Bozkır mantakı mevkiinde 5,5 yıl önce kurulan ve geçtiğimiz hafta Pazar günü de çekiliş kuraları yapılan Bozok Konut Yapı Kooperatifinde kura çekilişinden önce, Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.
Daha sonra konuşma yapan Kooperatif Başkanı Mehmet Durmuş; dairlerin özelliklerinden kooperatifte uyulması gereken kurallardan ve başkanlığı sırasında kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.



Bozok Konut Yapı Kooperatifi Başkan Durmuş’un yaptığı konuşmadan sonra noter huzurunda çekilişlere geçildi. Başkan Durmuş’un tercih hakkı bulunmasına rağmen, üyelerle birlikte kendisi de çekilişe katıldı.
Çekiliş esnasında Bozkır Postası Gazetesi muhabiriyle görüşen kooperatif üyeleri, çok heyecanlı olduklarını ve yıllardır ev sahibi olmanın hayalini yaşadıklarını söylediler. Bu kooperatifin kurulmasında, yapımında emeği geçen herkese ve ayrıca Başkan Mehmet Durmuş’a teşekkür ettiler.
Çekilişten sonra gazetemiz muhabiri Bozok Konut Yapı Kooperatifinin Başkanı Mehmet Durmuş’la da görüştü.
Başkan Durmuş yaptığı açıklamada: “Kooperatifimiz 2005 yılında kuruldu. Üye sayımız 32 kişidir. Kooperatifimizde her bir dairenin maliyeti 49.400 TL. ’ye mal olmuştur.


Kooperatifimizdeki dairelerin özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse; 136 m2 olan dairelerimiz mobil sistem kaloriferli, ısı yalıtımlı çift tuğla, ses yalıtımlıdır. Merdiven ve yanları mermerle kaplıdır. Daire giriş kapıları çelik kapıdır. Banyo ve tuvalet çift olup lavabo dolap takımı da kooperatifimiz tarafından takılmıştır. Banyo, tuvalet, antre mutfak ve balkonlar fayanslı olup, mutfak tezgahı granittendir. Taban döşemeleri laminat, duvarları kartonpiyer ile kaplıdır. Tüm malzemelerimiz birinci sınıf malzemelerden kullanılmıştır” diyen Başkan Durmuş kooperatif evlerinin çevre düzenlemesinin de tamamlandığını ve her daireye ait otopark yerlerinin de belirlen-diğini sözlerine ekledi.
Bozkır Postası Gazetesi olarak Bozok Kooperatifi ev sahiplene yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.