Recent Comments

İstanbul Kadıköy Bozkır Gönüllerinden Kütühanemize Destek

İlçemiz Kütüphanesi görevlisi Murat Akman Göreve Başladığından Beri Kütüphanemizin daha da gelişebilmesi için girişimlerde bulunuyor. En son Ankara Harmanpınarlılar Derneği ile iletişime geçerek.  Bir Kitap Kampanyasının Başlatılmasına vesile oldu.
Daha sonrada İstanbul’daki abimiz Ali Rıza Özaslan’la Görüşen Kütüphane görevlimiz Murat Akman Kütüphane için Veri Kaydetmekte kullanacak bir bilgisayar ihtiyacının olduğunu belirtti.
İstanbul Kadıköy Bozkır Gönüllüleri olarak bilgisayarı bağışlayabileceğini belirten Ali Rıza Özaslan abimiz çok geçmeden bilgisayarı hazırlayıp kütüphanemize gönderdi.
Bilgisayarın özellikleri şu şekildedir; Acer A 5736 Z,İŞLEM T 4500 ROM 2GB,HDD 250 GB EKRAN 15,6 WİNDOWS 7 KAHVERENGİ  ve ücreti 900TL,
Bilgisayar kütüphanemize direk olarak gönderildi ancak ücreti toplanmaya devam ediyor. Benimde bir katkım olsun diyen Bozkırlı gönüllülerimiz, aşağıdaki posta çeki hesabına 21 Mart 2011 Pazartesine kadar havale yapabilirler.

Ali Rıza Özaslan
Posta çek hesap no:583827
Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul
Tell.0 536 867 06 18


Süre bitiminde yeterli para toplanamazsa, bakiye İstanbul Kadıköy Bozkır Gönüllüleri tarafından tamamlanacaktır. Sırıstat Haber Merkezi olarak katkıda bulunan tüm Hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliriz.
Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.