Recent Comments

MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı'dan Erbakan'a taziye mesajı

MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı, güçlü, iradeli ve değerli bir şahıs olan Necmettin Erbakan'ın vefatının Türk ve İslam alemini yasa boğduğunu bildirdi.

MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı, gazetemize yaptığı yazılı açıklamasında, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın vefatını herkes gibi büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.
Erbakan hocanın vefatı tüm Türk milleti ve İslam aleminde olduğu gibi kendisini de üzdüğünü ifade eden Balcı, şunları kaydetti:
''Türk siyasi tarihine damgasını vuran bir düşünce adamı olan Necmettin Erbakan Hocamız, Türk-İslam aleminin birlik ve bütünlüğü için büyük mücadeleler vermiş ve Türk milleti tarafından da her zaman takdir edilmiş, ülkemiz için örneği az bulunan büyük bir değerdi. Güçlü, iradeli ve değerli bir şahıs olan Necmettin Erbakan'ın vefatı Türk ve İslam âlemini yasa boğmuş ancak ilkeleri ve değerleri ile Türk ve dünya siyasetine kalıcı bir miras bırakmıştır.”
Başkan Balcı, Necmettin Erbakan'a Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına ve Saadet Partililere de baş sağlığı dileğinde bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.