Recent Comments

Okumayı Öğren Hediyeleri Kap, İlçemiz Bozkır’da Eğitim Seferberliği

İlçemiz Bozkır’da Eğitim Seferberliği, İlçemizde Düzenlenen “Okuma-Yazma 1.Kademe Kursuna Gel Belgeni Al Tam Altını Götür” kampanya ile okuma yazma oranının yükseltilmesi amaçlanmaktadır.  

Eğitim Kampanyasına katılmak için son gün 15 Nisan 2011 Cuma Günü, Kampanyaya katılmak isteyen kişiler bağlı bulundukları yerlerde ki Muhtarlıklara, Okul müdürlerine, İmamlara ve Halk Eğitim Merkezlerine başvuruda bulunabilirler. 

Kampanya detayları şu şekildedir. Kampanya katılan kişiler arasında yapılacak çekilişle 1 Adet Televizyon, 1 Adet Çamaşır Makinası, 1 Adet Bulaşık Makinası, 1 Adet Fırın, 1 Adet Tam Altın verilecektir.  Çekilişle verilecek olan bu hediyelerin yanında 1 Kademe Okuma-Yazma Kursuna katılan Tüm kursiyerlere kursun başlangıcında 50 TL ve Kursun bitiminde 50 TL olmak üzere toplamda 100 TL verilecektir.

Böyle bir organizasyonu düzenleyen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Gelişim ufkunu açacaksan vatandaşının eğit, yok kendine bağımlı kılacaksan eğitimden uzaklaştır.  İnşallah Eğitim adına böylesine güzel bir organizasyona katılım yüksek olur.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.