Recent Comments

Başbuğumuzun Yolundayız.

Vefatının on dördüncü yılında MHP’nin kurucusu ve lideri Alparslan Türkeş için gazetemize bir açıklama gönderen İlçe Başkanı Hikmet Balcı; “Başbuğumuzun dokuz ışık doktrini biz milliyetçilerin rehberi olmaya devam ediyor” dedi.

On dört yıl önce 4 Nisan 1997’de vefat eden, Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu ve Lideri Merhum Alparslan Türkeş’in Türk milletinin gerçeklerine hitap ettiğini açıklayan MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı gazetemize vermiş olduğu yazılı demecinde; Başbuğ Türkeş’in geleceği çok iyi görebilen efsane bir lider oluğuna dikkat çekti.
MHP Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı, Gazetemiz Bozkır Postasına verdiği demeçte, Türk milletinin kendine ait, kendinden olana hasret duyduğunu ve bu hasretin ise Başbuğ Alparslan Türkeş tarafından giderildiğini de belirtti.
Başkan Balcı yazılı demecinde; “Türk milliyetçiliğini siyasi platforma taşıyan, Alparslan Türkeş’in yurtta ve Türki Cumhuriyetlerinin de daima örnek aldığı bir liderimiz olmuştur” şeklinde belirten İlçe Başkanı Hikmet Balcı: “Vefatının on dördüncü yılında liderimiz Türkeş’i rahmet ve hasret ile anıyoruz. Mekânı cennet olsun” diyerek demecine son vermiştir. Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.