Recent Comments

Atatürksüz Türkiye, Türksüz Anadolu yapılmak isteniyor!


Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener. Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez. Bugün vatanımızda bir milli kudret varsa, o cereyan, felaketlerden ders alan ulusun kalp ve dimağından doğmuştur. Milli sınırlar içinde bulunan yurt parçaları bir bütündür. Birbirinden ayrılamaz(M.KemalATATÜRK)
Atatürk’e ve milli değerlere yönelik saldırılar son sürat devam ediyor. Mustafa Kemal ve arkadaşlarınca 19 Mayıs 1919’da başlattıkları ulusal kurtuluş mücadelesi zaferle sonuçlanmış olmasaydı! Nineler, analar, bacılar Anadolu’yu işgal eden İngiliz, Fransız, Yunan askerlerinin tecavüzüne uğramayacak-mıydı? Irakta 1 milyon kadına tecavüz edildiği gibi! Olmayacak mıydı?
Türklüğü kabul etmeyen ve Türk olmaktan rahatsızlık duyanlar, acaba böyle bir durumda kendilerini nasıl tarif edeceklerdi? Birinci Dünya savaşından sonra Türk milletinin önünde sadece iki seçenek vardı. Ya işgalci emperyalist güçlere teslim olmak vede ne olduğu belirsiz bir nesle sahip olmak! Yâda Mustafa Kemal gibi bir liderin önderliğinde emperyalistleri ülkeden kovarak hür bağımsız ve onurlu, küllerinden doğan bir devlet kurmak vardı. Türk milleti, Ya istiklal, ya ölüm diyerek kendisine yakışanı yaparak ikinci yolu tercih etti.
Tarih boyunca onurlu yaşamış bir millet vahşi Batı’nın işgalci çapulcular tarafından analarının, bacılarının ırzına geçilmesine izin veremezdi. Ama o devirde de mandacılığı isteyenler vardı. Bugün Türkiye’nin müstemleke haline gelmesini isteyenlerin olduğu gibi! Atatürk elbette tabu değildir. Her insan gibi onunda kusurları olabilir. Bu kusurları eleştirmek yerine Atatürk’e düşman olmak onursuzluktur, vicdansızlıktır, nankörlüktür.
Bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihin en ağır siyasi, ekonomik, sosyal sorunlarını yaşıyor. Ülkemiz yıllardır işsizlik sorunu ile boğuşuyor. Bu yetmezmiş gibi halkımızın bir parçası olan kurtuluş savaşında yan yana düşmanla savaşmış olan Kürtleri Türklere, Türkleri Kürtlere karşı kışkırtan bu zemini hazırlayan bu yetmezmiş gibi, Kürtlerin aklına bağımsızlık, toprak, bayrak, dil gibi düşünceleri sokan dış güçlerin ayak oyunlarına gelmek bunları yalnızca izliyor olmak gerçekten onur kırıcı, yarınlarımız adına endişelerimiz hızla artarak devam ediyor.
Fatihleri, yavuzları, Mustafa Kemalleri özlüyoruz. Parçalanmış bir imparatorluğun yıkıntılarından çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran Atalarımızı arzuluyoruz. Düşmanlarımızı ve oynanan oyunları iyi bilelim hazırlıklı olalım, oynanacak oyunları birlik ve beraberlik içinde bozalım. Unutmayalım Türk milletinin, kendinden başka dostu yoktur.
Türk Askerinin başına çuval geçiren ABD yi unutmayalım, Lozan antlaşmasını kabul etmeyen, Türkiye’nin parçalanmış halindeki haritasını dağıtan ABD yi unutmayalım, PKK ya lojistik destek sağlayan ABD yi unutmayalım, Ermeni soy kırımı vardır, diyen ve bunu kendi parlamentolarında kabul eden ABD yi unutmayalım, Kıbrıs’tan Türk askerinin çekilmesini dayatan AB yi unutmayalım, Atatürk dönemi bitti resimleri kaldırın diyen Avrupa’yı unutmayalım, Hz Muhammed (sav) in karikatürlerini yapan Avrupa’yı unutmayalım, Nil den Fırat’a kadar olan topraklar bizim diyen İsrail’i unutmayalım, Kerkük’te, Musul’da Türk nüfusunu ve mallarını yok ederek bunlara sahiplenmiş, PKK ya her türlü desteği veren Barzani’yi, Talabani’yi unutmayalım. Demokrasi ve İnsan haklarını getireceğim diyerek Irak 1 milyon kadına tecavüz eden ABD yi unutmayalım, Irak’ın kuzeyinde, Kuzey Irak Kürdistan’ını kuran ardından Suriye, Türkiye, İran topraklarından 4 parçayı birleştirerek Büyük Kürdistan’ı kuracağını bas bas bağıran bunu da BOP la yapacak olan ABD ‘unutmayalım.
 Ne olur aziz milletimin evlatları bunları hafızalarınızda diri ve canlı tutunuz. Unutmayalım-ki! Geçmişini bilmeyen milletler, geleceğine sahip çıkamazlar. Kalın sağlıcakla.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.