Recent Comments

Sütbirliği Ziraat Bankasıyla protokol imzaladı

Bozkır Süt Üreticileri Birliği'ne kayıtlı üyelere yatırım ve işletme kredisinin kullanımı için Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığı ve Bozkır Süt Üreticileri Birliği arasında protokol imzalandı.

Bozkır Süt Üreticileri Birliği'ne kayıtlı üyelere yönelik yatırım ve işletme kredisinin kullanımı için Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığı ve Bozkır Süt Üreticileri Birliği arasında protokol imzalandı. Bozkır Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Keleş, gazetemize yaptığı açıklamada, Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığı tarafından Süt Üreticileri Birliği'ne kayıtlı üyelere yönelik olarak kullandırılan yatırım veya işletme kredisinin kullanımı için Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı ile Bozkır Süt Üreticileri Birliği arasında protokol imzaladıklarını ifade etti.
Başkan Keleş; Yapılan protokolle üyelerine, Ziraat Bankasından 2 yıl ödemesiz 5 yıl ödemeli sıfır faizli kredi kullandırarak damızlık düve ve inek alımı yapılabilineceğini söyledi.
Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığı yetkilileri ise Ziraat Bankası olarak Türkiye'nin ekonomisine katkı sağlamaya kararlı olduklarını söylediler ve verdikleri kredilerle ülke ekonomisine destek sağlamaya,uygulamaları ile sektöre öncülük etmeye ve halkımıza verdikleri desteklerle kesintisiz hizmet etmeye kararlı olduklarını bildirdiler.
Süt Birliği üyelerinin yanında olduklarını imzaladıkları protokolle hissettirdiklerini dile getiren yetkililer, krediler sayesinde Bozkır Süt Birliği'nin faaliyet alanını genişleteceğini sözlerine eklediler.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.