Recent Comments

Başkan Demirel’den Bozkır’a Teşkkür

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, 12 Haziran 2011 Genel Seçim sonuçları ile ilgili Ak Parti seçim bürosunda partililerle birlikte gazetemize kısa bir değerlendirme yaparak tüm seçmenlere ve Bozkır’a teşekkür etti.

Bozkır, kasaba ve köylerden sandık sonuçları geldikçe Ak Parti seçim bürosunda da partililer tarafından büyük coşku ve sevinç yaşandı.
Başkan Demirel; Ak Parti’nin Bozkır’daki 2007 genel seçimlerine göre, partilerinin oy oranını % 57’den, % 66,5’a çıkması dolayısıyla büyük bir sevinç duyduğunu, seçim sürecinde de gece gündüz demeden çalışan tüm çalışma arkadaşlarına ve partililere canı gönülden teşekkürlerini sundu.
Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, oy oranlarını Bozkır ve genelinde daha da arttırmak için daha prensipli, daha planlı çalışacaklarını ve hiçbir zaman iktidar hırsına da kapılma-yacaklarını, herkesimi kucaklayacaklarını söyledi.



Ayrıca Ak Parti’nin üçüncü kez iktidar olması dolayısıyla ilçe Başkanı Demirel, Başbakanın Ustalık dönemine, Bozkır olarak kendilerinin de katkı sağlayacaklarını, ilk hedeflerinin ise Bozkır’daki yerel seçimlerde belediye başkanlığını Ak Parti olarak kazanmak için yarından itibaren ilçe teşkilatı olarak olsun, kadın ve gençlik kolları olarak olsun. Yine bizleri destekleyerek partimize oy veren seçmen-lerimizle olsun çalışma-lara başlayacaklarını belirtti.
Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel, ilçemizde huzur ve güven içerisinde yapılan genel seçim sonuçlarının tüm milletimize ve ilçe halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunur-ken, huzur ve güvenliği sağlayan güvenlik güçlerine de ayrıca teşekkür etti.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.