Recent Comments

Bozkır'da Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi


Konya'nın Bozkır İlçesi'nde, Halk Eğitim Merkezi tarafından 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı'nda açılan El Sanatları Takı Tasarımı ve Makine Nakış kurslarının yılsonu sergisi ve belge dağıtım töreni yapıldı.

Konya'nın Bozkır İlçesi'nde, Halk Eğitim Merkezi tarafından 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı'nda açılan El Sanatları Takı Tasarımı ve Makine Nakış kurslarının yılsonu sergisi ve belge dağıtım töreni yapıldı.
Serginin açılışına, Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Bozkır Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Mevlüt Uçar, Bozkır İlçe Tarım Müdürü Mehmet Özarslan, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız, Nüfus Müdürü, Askerlik Şubesi Personel ve Daire amiri, Bozkır Kütüphanesi Memuru Murat Akman, Bozkır Hastanesi Müdürü, diğer daire amirleri, Kurum ve kuruluşların personelleri ile halk katıldı.

Serginin açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, “Kurslara katılarak kendilerine yeni iş olanağı oluşturan kursiyerlere, Kurs Öğretilerine ve Halk Eğitim personeline teşekkürlerini iletti.
Bozkırımızda her sene biraz daha ilginin arttığı bir halk eğitim faaliyetinden dolayı mutluyuz. Biz halk eğitim faaliyetlerini çok önemsiyoruz, bildiğiniz gibi okulda yapılan bir eğitim var birde toplumun tamamını kapsayacak bir eğitim vardır oda Halk Eğitim kurslarıdır, Bizce çok önemi büyüktür” diyerek sözlerini sonlandırdı.


Halk Eğitim Müdür Vekili Fatih Özdemir’de bir taktim konuşması yaparak Halk Eğitim Okulunun düzenlemiş olduğu yılsonu sergisine katılan herkese teşekkürlerini sundu. Halk eğitim merkezi olarak açılan çeşitli kurslar hakkında bilgiler verdi. “Bozkırımızın köylerinde bu sene 170’e yakın kurs açtık ve Bu kurslarla okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretildi dedi. Geçen yıl 1724 kursiyerimiz varken bu sene bu sayıyı 2224 kursiyer sayısına çıkardık diye belirtti şuan itibariyle devam etmekte olan kurslarımızda da kursiyerler eğitim görmektedir” diyerek sözlerini sonlandırdı.


Konuşmaların ardından Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları eğlence ve Bozkır Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerinin hazırlamış oldukları Halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi.


Gerçekleştirilen eğlence programlarının ardından İlçe Kaymakamı ve Yüksek Okul Sekreteri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi ve serginin açılışı İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek tarafından yapıldı. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN


Program Slayt Gösterisi ve Videoları; 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.