Recent Comments

Bozkır Oteli Yeni Görümümü İle Misafirlerini ağırlıyor.

Bozkır Oteli Yeni Görümümü İle Misafirlerini ağırlıyor. 

Bozkırımızın tek oteli olan Bozkır Oteli geçen sene yapmış olduğum bakım ve yenileme çalışmalarına bu senede devam ediyor. Gözle görülür bir şekilde görsel bir dış görünüşe sahip Bozkır otelini ziyaret ettiğimizde yenileme çalışmaları hakkında bilgiler veren İşletme Sahibi Ata ÖZKAN

“Günümüzde Otellerin artık modern konaklama tesislerine dönüşmesiyle beraber gelişen dünya şartlarında otellerin son yıllarda çok büyük farklılıklar göstermesi, bizim gibi küçük şehirlerde otel işletmeciliği yapan insanları zor durumda bıraktı.

Bununla birlikte gelen müşterilerin otel iş potansiyeli ve yerini ve ya iş durumunu düşünmeden başka yerlerdeki otellerin konforunu her yerde aramasıyla birlikte, Otel gibi umuma hizmet eden iş Yerlerinin; ya kendisini geliştirmesi çağa ayak uydurması; yâda işini bırakması gibi bir hal alması nedeniyle. Artık sektörümüz kendisini geliştiren müşterilerin isteklerine göre hizmetlerini artıran işletmecilerin ayakta kaldığını gösteriyor.

Yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden ötürü insanlar artık evlerinde bulamadığı imkânı otellerde arar olmuştur bunun için bizlerde elimizden gelen imkânın fazlasını sunmakla mecbur hale geldik. Bunun için var gücümüzle gayret göstermekteyiz. Geçtiğimiz yıl otelimizde odaların tüm yatakları iç bakımı yeni baştan onarıldı ve bu yıl 2011 haziran ayı içerisinde ise dış cephe izolasyon sistemi ve tüm pencereleri yeni baştan yenilenmiştir.

Otelimizde 20.oda bulunmaktadır bunun 8 tanesi süit oda olmakla birlikte 1 adette Kral odası vardır. Odalarda banyo, Wc, Uydu, TV, wireles, internet, Sabah kahvaltısı için salonumuz ve lobi bulunmaktadır”

Ziyaretimiz sırasında işletme hakkında bilgiler veren işletme sahibimize ve İşletmemizi Bozkır’a gelen misafirlerin ağırlanması için en güzeli yapmaya çalıştıkları içinde teşekkür ederiz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.