Recent Comments

Dere ilköğretim Okulundan Muhteşem yıl Sonu Gecesi


Dere Kasabası İlköğretim Okulu mezuniyet töreni ve yılsonu eğlencesi Kasaba halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

16.06.2011 Perşembe günü akşam saat sekizde başlayan programa, Bozkır Mal Müdürü, Dere Belediye Başkanı, Öğrenci velileri ve Kasaba sakinlerinin yüksek katılımı ile gerçekleştirildi. 

Programa yöresel sanatçımız Niyazi Coşkun’un seslendirdiği şarkılar  damga vurdu. Yeni albümünden iki adet parça seslendiren sanatçımız programının ardından  ayrıldı.

Yılsonu gecesinde konuşma yapan Okul müdürü Memiş Akbulut “Öğrencilerimizin sevinçlerini paylaşıyoruz ve ileriki yaşamlarında başarılar dilerim. Okul sorunlarına değinen Akbulut, Okulumuzun kapanacağı hakkında söylemler var bunlar doğru değil ancak bu yıl içinde birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçtik ve bu sorunun çözümü için Harmanpınar ve Sorkun kasabalarını kapsayan bir merkez ilköğretimin yapılması ve öğrencilerimizin daha güzel eğitim almaları gerektiğini bildirdi.”

Yılsonu ve Mezuniyet programında öğrencilerimiz hazırlamış oldukları piyes, Şarkı, Türkü ve oyunlarla büyüklerini eğlendirdi. Programın ses sistemini ve Sunumunu Bozkırımızın sevilen müzik ekibi Grup ince gerçekleştirildi. 

Yöresel Müzikler eşliğinde Kasaba sakinlerinin eğlencesinden sonra Mezun durumda ki öğrencilerimize temsili diplomaları verildi ve ardından kep fırlatma töreninin ardından programa son verildi. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.