Recent Comments

Koçaşlılar Bahar Şenliğinde Buluştu

İlçemize bağlı Koçaş Köyü’nde bu hafta (29.05.2011) bahar şenliği yapıldı.

   Bozkır Koçaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu 2. Bahar Şenlikleri yine çok güzel etkinliklere sahne oldu.

   Şenlik günü sabah saatlerinde hafif şiddetli bir sağanak yağış olmasına rağmen saatler öğleye doğru ilerlediğinde güneş açtı. Hazırlanan programa yağmur nedeniyle bir süre ara verilirken , yağmurun durmasıyla kaldığı yerden devam etti.

   Derneğin güzel bir Bahar Şenliği Programı hazırladığı görülürken etkinliklerde sırasıyla Bozkır Yazdamı Ekibi, İlahi ve Semazen Grubu , Sihirbaz Gösterileri mevcuttu. Koçaş Köyünde yapılan şenliği Panko Birlik Genel Başkanı Recep Konuk’ta katılmayı ihmal etmedi. 

  Katılanlar çok memnun kaldıklarını iletirken böyle etkinliklerin devam etmesini istediler. Haber Merkezimize açıklama yapan Bozkır Koçaşlılar Derneği Başkanı Sayın Mehmet KOÇAK ise hemşerilerine bu programda yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Ayrıca aylardır gecesiyle gündüzüyle çalışmalarımızın yorgunluğunu bu güzel kalabalık ortam giderdi diyerek, Hemşerilerinin ilgisinden memnun olduğunu dile getirdi. Destekler olduğu sürece böyle etkinliklerin devam edeceğini belirten Dernek Başkanı sözlerine bu şekilde son verdi. Bizlerde misafir olarak gittiğimiz Koçaş Köyündeki şenliklerde üzerimizden ilgisini hiç eksiltmeyen değerli Koçaş’lı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.


Mehmet Ali Palabıyık
Siristat Haber Merkezi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.