Recent Comments

Sait Gönen Bozkır'da

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Prof.Dr.M.Sait Gönen seçim çalışmalarında Bozkır ve beldelerinde halk tarafından coşkuyla karşılandı.
 
MHP Konya milletvekilliği aday adaylığını açıkladığı 26 Mart 2011 tarihinden bu güne Konya ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Gönen, temposunu hızlı bir şekilde sürdürüyor.
Konya merkezi ilçe, belde ve köylerini dolaşan Gönen şu ana kadar 8000 km yol kat etti. 12 Haziran seçimlerine kalan son 10 gün içinde çalışmalarına devam edecek olan Gönen, Bozkır ve beldelerinde hemşerileriyle buluştu. Yöre halkı tarafından tanınan ve sevildiği gözlenen Gönen, Dereiçi, Bolat, Söğüt, Karabayır, Üçpınar, Yazdam, Hisarlık ve Hacılar’ da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Adım adım gezdiği her yerde vatandaşa seslenen Gönen, 2002 yılından bu yana iktidarda olan AKP’nin izlediği politikayı anlatarak, MHP iktidarı ile ülkenin ve milletin refaha kavuşturulacağını söyledi.Gönen MHP ‘nin seçim beyannamesinde yer alan projeleri de tek tek açıkladı. Memleketi olan  Bozkır’ın Dereiçi beldesinde hemşerilerine yönelik yaptığı konuşmada, AKP’nin kazara iktidara gelmesiyle birlikte Konya’da 118 belediyenin kapatılacağını ve Dereiçi’nin de bunların arasında olduğunu vurguladı.
Gönen” belediye demek hizmet demektir, muhtar kardeşlerimiz belediye başkanlarımız kadar hizmet alamazlar. Bu yollar, bu iş makineleri beldelerin belde olmasından vardır. Daha önce ki vekilliğim sürecinde ülkeme, Konya’mıza hizmetlerimin yanı sıra Dereiçi için de bir takım hizmetlerde bulunmuştum. Bu gün duydum ki doktorumuz yok, ambülansımız yok, çocuklarımız için okullara aldığımız bilgisayarlar yok, bunları yerine geri getirmemiz için ve bizleri yoksulluğa ittikleri için, artık miadı dolmuş olan AKP iktidarına 12 Haziran’da dur demenizi istiyorum.” dedi.
 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.