Recent Comments

Torosların Oğlu Davut Oğlu Bozkır’daydı.

Ahmet Davutoğlu ilçemize geldi, Daha önce gerçekleştirilen mitinge gelemeyen Davut oğlu,  Bugün Bozkırlılarla beraberdi. 

Türkiye iktidara geldikleri günden buyana yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler verdi. Daha önce IMF’den para yardımı almak için uğraşan ülke iken, şuan başka ülkelere yardımda bulunabilir güçlü ekonomisi olan bir ülke haline geldik dedi. Görev süremiz boyunca dış ülkelerle oluşan ilişkilerde daha aktif yer aldık, Vizeleri kaldırarak vatandaşlarımızın vize derdi yaşamadan seyahat edebilmesini sağladık dedi. 

Mitinge katılan Bozkırlılar Torosların Oğlu İlçemize hoş geldin dedi, Bunun üzerine Davut oğlu Suyu sert insanı Mert Bozkırlılar Arkamızda sizler olduğunuz sürece çok güzel şeyler daha olmaya devam edecek dedi. 

Bozkırda Ak Parti Döneminde yapılan ve yapılmakta olan çalışmalardan bahseden Davut oğlu sizlerindi destekleri ile daha çok şeyler başaracağız diye belirti 

Gezi olarak düşündüğümüz ama sizin coşkulu karşılamanızla mitinge dönüşen bu birliktelik için teşekkür ederek,  Bağda bahçede olup da gelinmeyen tüm Bozkırlılara Benden selam söyleyin dedi ve ardından programı dolayısıyla ilçemizden ayrıldı. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Programdan Fotoğraf Slayt (42 Adet)


Programdan Videolar;
  1. Ahmet Davutoğlu'nun Konuşması - DavutOğlu Bozkır Mitingi
  2. Konya Akparti Teşkilat Başkanının Konuşması - DavutOğlu Bozkır Mitingi
  3. DavutOğlu Bozkır Mitingi Bozkırlılar
  4. DavutOğlu Bozkır Mitingi Fotoğraf Slayt Gösterisi

Davutoğlu'nu Bozkır bağrına bastı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bugün Bozkır’a geldi. 2 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilen mitinge gelemeyen Bakan Davutoğlu, bugün Bozkır’a gelerek Bozkırlılarla beraberdi. Bakan Davutoğlu’nu Bozkırlılar; “TOROSLARIN OĞLU DAVUTOĞLU” sloganlarıyla karşılayarak Bakan Davutoğlu’na tam destek vererek, ziyareti coşkulu bir mitinge dönüştürdüler.


AK Parti Konya Milletvekili adayı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu Bozkırlılar bağrına bastı. 2 Haziran 2011 tarihinde ilçemizde gerçekleştirilen mitinge gelirken, kaza geçiren Davutoğlu programını iptal ederek Bozkır’a gelememişti. Bugün Bakan Davutoğlu’nun Bozkır’a ani gelişini duyan vatandaşlar, AK Parti seçim bürosunun alanını tıklım tıklım doldurarak miting alanına çevirdiler.
Böylece AK Parti Konya 1. Sıra Milletvekili adayı ve halen Dışişleri Bakanlığını yürüten Ahmet Davutoğlu, Bozkır’da daha önce yapılan tüm mitinglerden daha kalabalık olan topluluğa hitap etti.
Bakan Davutoğlu’nun geleceği haberi üzerine ilçemizde, birlik ve beraberlikle ani gelişen ve yoğun halk kitlesinin katılımıyla mitinge dönüşen ve seçimlere iki gün kala kararsız olan vatandaşlar üzerinde bile oldukça etkili olmuşa benziyor.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye’de iktidara geldikleri günden buyana yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verdi.
Davutoğlu: “Daha önce IMF’den bile para yardımı almak için dilenen ve IMF’nin önünde diz çöken bir ülkeydik. Ama Allah’a şükürler olsun ki, AK Parti hükümeti döneminde başka ülkelere yardımda bulunabilir, ekonomisi güçlü olan bir ülke haline geldik” şeklinde konuştu.
Halka hitap eden Bakan Davutoğlu: “Görev süremiz boyunca dış ülkelerle oluşan ilişkilerde daha aktif yer aldık, vizeleri kaldırarak vatandaşlarımızın vize derdi yaşamadan seyahat edebilmesini sağlamış olduklarını, 17 Afrika ülkesinde temsilcilik açtıklarını ve Ay yıldızlı Bayrağımızı dünyadaki tüm ülkelerde dalgalandırma şerefine nail” olduklarını belirtti.
Mitinge katılan Bozkırlılar coşkulu ve heyecanlı bir şekilde: “Torosların Oğlu Davutoğlu, Bozkır’a hoş geldiniz” dedi. Bunun üzerine Davut oğlu: “Suyu Sert İnsanı Mert Bozkırlılar arkamızda, sizler olduğunuz sürece çok güzel şeyler olacak. Allah’ın izniyle sizin desteğiniz ve dualarınız bizimle olduğu sürece bizi ne çeteler, ne dış güçler, nede Ergenekon’cular bizi asla yıkamayacaktır. Türkiye’mize ve sizlere yapacak daha çok işlerimiz vardır” şeklinde cevap verdi.
Daha sonra Bakan Davutoğlu, Ak Parti iktidarı döneminde sırasıyla ilçemize yapılan hizmetlerden bahsetti. Bundan sonra da Bozkır’a yapılacak çok hizmetlerin olacağını ve kendisinin de bu topraklarda doğduğunu ve büyüdüğünü dile getirdi.
Bakan Ahmet Davutoğlu mitingte sözlerini tamamlarken: “Bozkır’a gezi olarak düşündüğümüz ziyaret, sizlerin coşkulu karşılamasıyla baktım ki, mitinge dönüşmüş. Bu birliktelik için siz Bozkırlı hemşehrilerime yürekten teşekkür eder ve bu jestinizi asla unutmayacağım” diyen Davutoğlu sık sıkta Bozkır’ı ziyaret edeceğini söylerken, bağda bahçede olup da, mitinge katılamayan tüm Bozkırlılara benden selam söyleyin ve önümüzdeki Pazar günü yapılacak seçimler için de oylarını AK Parti’den yana kullanmalarını istedi.
Mitingden sonra Bakan Davutoğlu’na ve beraberindekilere, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Mehmet Demirel kendisine ait bahçede yemek ikramında bulundu.
Daha sonra Bakan Davutoğlu, Akşehir ilçesinde de programı olduğundan dolayı ilçemizden vedalaşarak ayrıldı. (Haber:Yunus Yılmaz)







    Google News Takip Et
    Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
    Google News Takip Et
    Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

    Yorum Gönder

    0 Yorumlar
    * yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.