Recent Comments

Başkan Serdar Kalaycıya Teşekkür.

İlçemiz okullarından Bozkır İmam-Hatip Lisesi’nin çevre düzenlemesi, Konya Meram Belediyesi tarafından yaptırılıyor.
Okul bahçesine parke taşı döşenmesinin dışında üç adet kamelya yapılacak ve ayrıca öğrencilerin oturması için 20 adet bankda Meram Belediyesi tarafından verilecek.


Geçtiğimiz hafta Bozkır İmam-Hatip Lisesinin okul bahçesine parke taşı döşenmesine başlandı. Okul bahçesine döşenmeye başlanan parke döşeme işinin bir hafta içinde bitmesi bekleniyor. Parke taşının döşeme işinin bitmesinden sonra İmam-Hatip Lisesine üç adet kamelyanında masrafları Meram Belediyesi tarafından karşılanmak üzere kurulacağı 30 Haziran 2011 Tarihine kadar müdür vekilliği görevinde bulunan şuandaki müdür başyardımcısı Halil Öksüzoğlu tarafından dile getirildi.



Müdür Başyar-dımcısı Halil Öksüzoğlu göreve ilk başladığı günden bugüne en büyük arzusunun okulun çevre düzenlemesinin yapılması olduğunu söyleyerek, bununla ilgili bazı yerlerle iletişime geçtiğini, en sonunda okulumuz meslek dersleri öğretmeni Hüseyin Alagöz’ünde katkılarıyla aslen Bozkırlı olan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’yla görüş-tüklerini, Serdar Kalaycı’nın da, Bozkır bizim evimiz, İmam Hatip bizim geleceğimiz diyerek İmam Hatip Lisesi için her türlü imkanları sağla-yacaklarını, artık İmam hatip liselerinin cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğini söyleyerek bizlere her türlü katkıyı sağlayacağını belirtmiştir.


Eski Okul Müdür Vekili Halil Öksüzoğlu okulumuza parke taşı dışında 3 adet kamelyanın ve 20 adet öğrencilerin oturması için bankında Meram Belediyesi tarafından verildiğini söylemiştir. Halil Öksüzoğlu gazetemiz aracılığıyla Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycıya, İmam Hatip Lisesinin çevre düzenlemesini yaptırdığı için çok teşekkür ettiğini, ayrıca çevre düzenlemesi için başkan Serdar Kalaycı’yla görüşen meslek dersleri öğretmeni Hüseyin Alagöz’ün katkıları olduğunu belirterek, 30 Haziran 2011 Tarihi itibariyle İmam-Hatip Lisesine Bozkır Lisesi Müdürü Adem Doğan’ın atandığını anlatarak; ‘’Adem Doğan hocamla birlikte el ele vererek İmam-Hatip Lisesinin adını başarılarla her tarafa duyuracaklarını’’ ifade etmiştir.

Ayrıca 30 Haziran 2011 Tarihinde göreve başlayan yeni okul müdürü Adem Doğan İse tekrar eski yuvasına dönmesinin sevincini yaşadığını gazetemiz muhabirlerine dile getirerek, eki müdür vekili Halil Öksüz-oğlu’nun okula bir yıl öncesi gelmesine rağmen çok büyük işler yaptığını okulda bir aile ortamı oluşturduğunu öğrencilere imam hatip ruhunu verdiğini görünce çok sevinip duygu-landığını anlatmıştır.
Okul Müdürü Adem Doğan ise yaptığı açıklamada; ‘’başta çevre düzenlemesine çok büyük katkı veren başta Konya Meram Belediye başkanı Serdar Kalaycı’ya ,müdür başyardımcısı Halil Öksüzoğlu’na meslek dersleri öğretmeni ve şuanda Çumra Atatürk İlköğretim Okulu müdür yardımcılığı görevine atanan Hüseyin Alagöz hocama ve Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar’a çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Okul müdürü Doğan gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada imam hatip lisesine öğrenci kayıtlarının başladığını, bu yıl imam hatip lisesine yoğun bir başvurunun şimdiden olduğunu, İmam Hatip Lisesine kayıt olacakların bir an önce kayıtlarını yaptırmak için müdürlüğümüze başvurmaları gerekiyor dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.