Recent Comments

Davutoğlu, Makam Aracının Çarptığı Fatmanur’u Evinde Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 12 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalar için Bozkır ilçesine giderken aracın önüne çıkarak kazaya neden olan Fatma Nur Atalay'ı (9) evinde ziyaret etti.


Bazı inceleme ve ziyaretler için Konya’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bugünkü programı kapsamında, öğleden sonra Karaaslan Hadimi Parkı'nda Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin pikniğine katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve çocukların karşıladığı Davutoğlu, burada çocuklarla yakından ilgilendi. Bakan, piknik yapan öğrencilerle birlikte yemek sırasına girerek etli pilav, çorba ve irmik helvası aldı.


Bakan, yemeğini çocuklarla birlikte yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirip parktan ayrıldı.


Dışişleri Bakanı Davutoğlu, ardından, 12 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalar için Bozkır ilçesine giderken kendisini taşıyan aracının önüne çıkarak kazaya neden olan Fatma Nur Atalay'ı (9) evinde ziyaret etti. Ziyarete Bakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, kızı, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, eşi Hatice Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun katıldı. Bakan Davutoğlu, ziyaretin ardından baba ocağı Taşkent ilçesine hareket etti. Bakan Davutoğlu, küçük Fatmanur’u daha önce de iki kez ziyaret etmişti.
[haber50.com CİHAN]
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.