Recent Comments

Hisarlık itfaiye aracına kavuştu

İlçemize bağlı Hisarlık Kasabasının Belediye Başkanı Ali Arlı’nın girişimleri sonucu Hisarlık itfaiye aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

İtfaiyenin alınmasında; yurtdışında yaşayan Hisarlıklı gurbetçiler ile Küçük Hisarlık Derneğinin katkıları oldu.

Hisarlık Belediye Başkanı Ali Arlı, kasabasına itfaiye alımı için başlattığı kampanya sonuç verdi. Kampanya kapsamında, en büyük katkıyı ise yurtdışında yaşayan ve vatan hasreti çeken Hisarlıklı gurbetçiler ile Küçük Hisarlık Derneği verdi.



Hisarlık kasabasına giden gazetemiz muhabirlerinden, Arif Büyükgursak’a konuşan Belediye Başkanı Ali Arlı; “Yaklaşık olarak iki ay önce yurtdışındaki gurbetçilerimizi ziyaret etmek için yurtdışına gittim ve bir ay orada kaldım. Hisarlıklı hemşehrilerimizle hem hasret giderdim, hem de kasabamız için neler yapılabileceğimiz konusunda istişarelerde bulunduk. Bu istişarelerimiz sonucunda, kasabamızın en önemli sorunlarından olan sorunun itfaiye aracı olduğuna karar verdik. Kasabamızdaki mevcut itfaiye aracı bir yangın olsa anında müdahale edemez durumda olduğunu, eski itfaiye aracımız hurda bir vaziyettedir” şeklinde konuştu.
Gazetemiz muhabirine konuşan Başkan Arlı sözlerine şöyle devam etti: “Belediye Başkanı olduğum günden bu yana içimde ukde olan kasabamıza iyi bir itfaiye aracı kazandırmaktı” diyen Başkan Arlı’nın mutluluğu da yüzünden belli oluyordu.
Konuşmasına şu önemli sözlerle devam eden Hisarlık Belediye Başkanı Ali Arlı; Başkan olduğum günden beri Allah’a şükürler olsun ki, kasabam için neyi niyetimize aldıysak tek tek gerçekleştiriyoruz. Kasabamız için gecemizi gündüzümüze katarak: “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” anlayışıyla hareket ettik. Belediye Başkanı seçildiğim günden bu yana Hisarlık kasabamıza neler kazandırdığımızı da gazeteniz Bozkır Postasında zamanı gelince tek tek, kalem kalem belgeleriyle birlikte açıklayacağım. Ben buradan yine gazeteniz aracılığıyla itfaiye alımına katkı ve desteklerini esirgemeyen yurtdışındaki değerli hemşehrilerime ve Kasabamızın yanı başında bulunan komşumuz olan Küçük Hisarlık Köyü Derneğine kasabam ve halkım adına gönülden teşekkür ederim” dedi. 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.