Recent Comments

Kuşça Köyü Şenlikleri 23-24 Temmuz´da Kuşça Köyü´nde

Derneğimiz tarafından üçüncüsü düzenlenen Gurbetten Sılaya Bozkır Kuşça Köyü Şenlikleri bu yıl 23-24 temmuzda gerçekleşecektir

   Derneğimiz tarafından üçüncüsü düzenlenen Gurbetten Sılaya Bozkır Kuşça Köyü Şenlikleri bu yıl 23-24 temmuzda gerçekleşecektir. Birlik beraberliğin temellerinin atıldığı sıla-i Rahim ziyaretlerinin en üst seviyeye ulaştığı bu günümüzde Bozkırlı hemşerilerimizi davet ediyoruz.

    23 Temmuz gecesi yöresel sanatçılarımızın seslendireceği türkülerle doyumsuz bir gece olacağını söyleyen dernek yöneticileri gecenin Havai fişek gösterileriyle devam edeceğini ve Cumartesi programın sonlandırılacağını dile getirdi. 24 Temmuz Pazar sabahı ise Köy Kabristanında mezar ziyaretleri ve Kuran-ı Kerim Tilavetleri ile başlayacak olan şenliğimiz birbirinden sürpriz oyunlar ve eğlencelerle katılanlara doyumsuz bir gün yaşatmaya çalışacaklarını ilettiler. Yaşanabilecek küçük sorunlar için hemşerilerimizden sağduyu beklediklerini söyleyen dernek yöneticileri bu etkinliklerin devam etmesini temenni ederek sözlerine son verdiler.

Mehmet Ali Palabıyık
Bozkirkusca.Com Haber Merkezi
Siristat Haber Merkezi 





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.