Recent Comments

Bugün Saat 22’de Aydınkışla Köyü İz Tv’de.


16.08.2011 Salı Günü (Bugün) Akşam saat 20:00’de İz Tv Ekranlarında Wilco'yla Yaşasın Yemek programında Aydınkışla köyünde gerçekleştirilen çekimlerin yer aldığı ekmeğin yapılış evrelerini anlatan bir program yayınlanacaktır.

Tv yayını normalde Dijitürk kullanıcıları tarafından izlenebilmektedir ancak Temmuz ve Ağustos ayına özel olarak normal uydu yayınından da izlenebilmektedir.  Yayını izleyebilmeniz için Türksat 2A Batı kapsamı alanı Frekans:11729 Megahertz Polarizasyon:Dikey (Vertikal) Hızı:15.555 Mega Sembol:5/6 şenklinde izlenebilmektedir.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN


Program Hakkında detaylı Bilgi;
Wilco Van Herpen, Hollanda’da doğdu. Kariyerine baba mesleği olan aşçılık ile başladı. Hollanda’nın birçok önemli restoranında aşçı olarak çalıştıktan sonra hayatında önemli bir değişiklik yaparak profesyonel fotoğrafçılığa adım attı.

Güney Afrika’yı ve birçok Avrupa ülkesini fotoğrafçı olarak gezdi.1999 yılında Türkiye’de yaşamaya başlayan Wilco Van Herpen, o zamandan beri fotoğrafçılık, Türk ve Hollanda radyo ve televizyonları için haber muhabirliği yapıyor.

2000 yılında, Birleşik Heyecanlar şirketinde Şafak Bakkalbaşoğlu ve ekibi ile birlikte “Kaçış Planı” adlı programın sunuculuğunu üstlenerek, TRT 1, TRT 2 ve TRT INT kanallarında yayınlanan bu program aracılığıyla tüm Türkiye’yi dolaştı ve izleyicilerine Türkiye’de gezilecek yerler konusunda tavsiyelerde bulundu.

2003 yılında, TV8’de “Wilco’nun Gözü” adlı programı hazırlamaya başladı. Bu program da yayınladığı “ Avrasya Maratonu ” konulu haber ile ödül kazandı. 2004 yılında İstanbul’da kendi kurduğu bir restoranın aşçılığını yaptı.

5 dil konuşan Wilco Van Herpen, 2006 yılından beri İZ TV’de Wilco’nun Karavanı programınını hazırlayıp sunuyor.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.