Recent Comments

Hacılar Köyü sakinleri iftarda bir araya geldi

Bozkır Hacılar Köyü İlim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl 2.'sini düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde Hacılar Köyü sakinlerini bir araya getirdi.



Bozkır Hacılar Köyü İlim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl 2.'sini düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde Hacılar Köyü sakinlerini bir araya getirdi. Dernek binasında düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir konuşma yapan Dernek Genel Başkanı Mevlüt Özçelik, mübarek Ramazan ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diledi.


İftara katılan vatandaşlara teşekkür ederken amaçlarının, Ramazan ayı dışında koşuşturmadan dolayı, uzak kalan hemşerilerimizi,  komşularımızı iftar vesileyle bir araya getirerek kaynaştırmak olduğunu belirten Mevlüt Özçelik, "Düzenlenen iftarlar, Ramazan'ın güzelliklere güzellik kattıyor. İftarımıza maddi ve manevi büyük katkı sağlayan, kardeşlerimize minnettarız" dedi.


Kardeşlik duyguları ve barış içinde dostluğun, arkadaşlığın ve kardeşliğin devam etmesini de dileyen Bozkır Hacılar Köyü İlim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mevlüt Özçelik, ''Bizi diğer insanımızdan ayrı kılan hiçbir şey yok. Birbirimizden farkımız da yok. Hepimiz kardeşiz, dernek olarak kapımız, gönlümüz tüm halkımıza açıktır. Bir birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hep güzellikler, iyilikler, insanlıklar ortaya çıkar. Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Ramazan'ın sizlere, ailelerinize, ilçemize ve ülkemize de kardeşlik, barış ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim'' ifadelerini kullandı. [Merhaba HABER]

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.