Recent Comments

BİR, İKİ, ÜÇÇÇ...

Elimizde olmayan sebeblerden dolayı biraz gecikmeli de olsa dergimizin üçüncü sayısını beğenilerinize sunmayı başardık. “Elit Bozkır” adlı dergimizin ilk sayısını çıkardığımız günkü kadar heyecanlıyız. Çünkü bu işi yaparken heyecan olmazsa olmazdır. Heyecanınızı kaybetiğinizde bunca sıkıntıya katlanmak işkence gibi gelir insana, hele bir de gönüllü olarak hiçbir çıkar gözetmeden yapıyorsanız bir işi, heyecan olmadan olmaz. Çok şükür, hevesimizi kırmaya çalışanlara rağmen hâlâ heyecanlıyız ve yeni sayılar için çalışmaya başladık bile.
Elbette eksiklerimiz olacak, ama bizler daha iyiye ulaşmak için çabalıyoruz. Profesyonel yayıncılar da değiliz, bu yüzden dergimizi çıkarırken yapıcı eleştirilerinize ihtiyacımız var.
İlk iki sayımızdan bu yana geçen zamanda, dergimizde yayınlanan manzaraları, yaylaları görmek isteyen bir çok insan bize ulaştı. Bir çoğuda bazen ailesini alıp yanına, bazende birkaç dostuyla geldiler Bozkır’a. Bozkır’ımızı hiç bilmeyenlerde merak uyandırdığı gibi, Bozkır’lı olupta hiç görmediği yerleri farkedenlerde oldu. Her şeyden önce dergimiz sayesinde adıyla tezat bir ilçe olduğumuzu ıspatladık. Bir çok dostumuz Bozkır deyince kafalarında oluşan ağaçsız susuz bir ilçe imajından kurtulup, Bozkır’la ilgili olumlu düşüncelerini bizlere ilettiler. Bu tür geri dönüşümler oldukça, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu farkedip, tüm zorluklara katlanma gücü buluyoruz kendimizde.
Biz amacımıza ulaştığımızı, ama yapacak daha çok işimiz olduğunu düşünüyoruz. “Başka işiniz yokmu?” diyenlere de “biz bir ucundan tuttuk, elimizden bu geldi, sizde diğer ucundan tutun” diyoruz. Çünkü Bozkır’ımızın bir çok sorunu var, ancak herkes bir ucundan tutarsa, bir birine destek olursa bu sorunları hiç olmazsa bir nebze azaltabiliriz. Biz dergimizle tanıtım konusunda çabalıyoruz. Umarım her alanda çabalayanların emekleri boşa çıkmaz ve bu ölü toprağı kalkar üzerimizden…
Amacımızı farkedip bize destek olan güzel insanlara teşekkür etmeden geçmek istemem. Bozkır’lı olduğu halde dergimizi görmezden gelenlere inat, hiç ‘Bozkır’ı bilmeden amacımıza saygı duyup, destek olanlara da ayrıca teşekkür etmek isterim. Dergimize destek olmak isteyenlere kapımızn açık olduğunu da hatırlatmak istiyorum. Biz dergimizi sevgimizle hazırladık, umarım sizde sevginizle okursunuz.          
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.