Recent Comments

“Biz Tempo Tv’deyiz ya siz”


Harman yeli başlıyor

Geçtiğimiz yıl Tempo Tv ve Ekin Tv’de 34 yayınlık başarılı programıyla görsel medyaya adım atan Bayrampaşa Gündem Gazetesi sahibi Mehmet Ceylan bu yıl “Bozkır’ın Sesi Harman Yeli” ile yine Tempo Tv’de olacak.
Bazı gazetelerde görev yapan ve beş yıldır Bayrampaşa Gündem Gazetesini yayınlayan Mehmet Ceylan 19 Eylül 2010 günü Tempo Tv’de “Songündem” adlı programını başlatmıştı. 18 yayın Tempo TV, 16 Yayın Ekin TV’de olmak üzere 34 yayınla 11 Haziran 2011 günü mevsimi başarılı bir şekilde kapattı. Kısa bir yaz tatili sonrası sıkı çalışmalar sonrası Yine bir Eylül ayı, Yine Tempo Tv bu sefer “Bozkır’ın Sesi Harman Yeli” programıyla 14 Eylül 2011 Çarşamba Akşam 20:00-23:00 arası izleyiciyle  buluşuyor.


Program hakkında açıklama yapan Mehmet Ceylan; “geçtiğimiz yıl SonGündem programı izleyici tarafından beğenildi. Bu yıl da “Bozkır’ın Sesi Harman Yeli” programının da beğenileceği umudundayım. Harman yelinde sosyal ve yöresel konular ağırlıkta olacak. Milli değerlerimiz ve Anadolu folkloru ön planda olacak. Canlı canlı kıpır kıpır program olması için hiçbir emekten kaçınmıyoruz. Geçtiğimiz yıl yönetimin bir kararıyla tüm programların iptal edilmesi sonucu Tempo Tv’den ayrılmıştık. Yeniden normal yayın akışına geçmesiyle yine programa davet edildik. TV yönetimine de gösterdikleri bu teveccühten dolayı teşekkür ederiz” dedi. Gerekli desteği gösteren tüm dostlarına da teşekkür eden Mehmet Ceylan 14 Eylül Çarşamba akşamı açılış programımıza ve sonraki programlara herkesi beklediğini söyledi.   
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.