Recent Comments

Futbolda heyecan yazın da bitmedi. Bozkır HiF

Sezonlarının bittiği yaz aylarında futbol hiç hız kesemedi ve herkes tarafından tercih edilen en popüler spor dalı oldu.



Sezonlarının bittiği yaz aylarında futbol hiç hız kesemedi ve herkes tarafından tercih edilen en popüler spor dalı oldu. Yaz boyunca profesyonel ligleri takip eden futbol severler yaz aylarında ise kendi düzenledikleri turnuvalar ile bu heyecanı devam ettirdi. Düzenlenen turnuvalarda ise en büyük pay sahibi Herkes İçin Futbol temsilciliğine ait. Herkes İçin Futbol birim temsilcisi İbrahim Karabacak Konya’da yapılan faaliyet hakkında bilgi verdi. Karabacak, “2011 yılında faaliyetlerimize hızlandırarak devam ettik. www.konyahif.org web sitemizle ve Konya ASKF ile koordineli çalışarak 2010 yılında; Nike Halı Saha Ligi 2010, Şehit Muharrem Samur 2.Veteranlar Futbol Turnuvası, Yaz ligi, engelliler için “Bugün Sağlıklısın ama Yarın” etkinliği, Yaz Kupası Futbol Turnuvası ve federasyon binamızın 2.katında, ayrıca hif il temsilciliği odası olarakta kullandığımız“Bilgi Kütüphanesi” açtık ve bununla ilgili birde kitap bağış kampanyası başlattık. Şuan kütüphanemizde daha çok spor ağırlıklı 500’e yakın kitabımız ve 2000 kadar da spor dergilerimiz mevcut olmakla birlikte kitap bağış kampanyamız devam etmektedir.

Bozkır Hif Kurumlararası Futbol Turnuvası, Nike Halı Saha Ligi 2011, Nike Bölge Maçları, Kardeşlik Engel Tanımaz, işitme engelliler projesi, Ereğli Hif U-13-14 Futbol Turnuvası, Ayşe Sönmez İlköğretim Okulu erkekler, Ali Taşoluk İlköğretim Okulu kızlar-erkekler futbol turnuvası, Selçuk Üniversitesi Beyşehir MYO Futbol Turnuvası, Beyşehir Hif Futbol Turnuvası, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü katkılarıyla Karatay ilçesinde bulunan ilköğretim okullar arası Hif Futbol Turnuvası, Başkent Hastanesi Merhum Fatih Korkmaz Futbol Turnuvası, İttifak Holding İmaş Makine çalışanları Futbol Turnuvası, Selçuk Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Merhum Necip Mutlu 6.Futbol Turnuvası şuana kadar başarı ile sona eren organizasyonlarımızdır.


Bu turnuvalarla Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol biriminin futbol yönetim sisteminin verilerine göre Konya olarak lisans sayımız 2710 ve 4230 puanımızla, Türkiye genelinde hif lisans sayısı sıralamasında da 4.sırada ve genel puan sıralamasında 6. sıradayız.


Önümüzdeki günlerde ise; Başkent Hastanesi’nin katkılarıyla Konya Master Cup 3.Veteranlar Futbol Turnuvası’nı akşamları Selçuklu Belediyespor suni çim sahada ve Yaz Ligi Futbol Turnuvası’nıda Cumartesi-Pazar günleri Adese halı saha da başlamak istiyoruz. Yeni öğretim döneminde de Selçuk Üniversitesi’nde kızlar futbol turnuvası yapmayı istiyoruz. Ayrıca 2011 yılı Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muzun 25.kuruluş yılı olması sebebiyle önümüzdeki aylarda “Endirekt Serbest Bakışlar” adı altında Konya ASKF 25.Yılı Hif Fotoğraf ve Turnuva Afiş Sergisi açmayı planlıyoruz. Son olarak etkinliklerimizi daha iyi yapabilmek, duyurmak ve amatör futbola katkı sağlamak amacıyla www.konyahif.org sitemizin yanında federasyonumuzun www.kaskf.org.tr web sitemizi güncelleyerek yeni tasarımıyla ve facebook grubuyla amatör kulüplerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu. [Merhaba Haber]
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.