Recent Comments

Bozkır baraj inşaatına Remzi Kattaş'tan ziyaret

İlçemiz Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek’ten sonra boşalan ilçemiz Kaymakamlığına vekâleten atanan komşu ilçelerimizden Ahırlı Kaymakamı Remzi Kattaş ilçemizde göreve başladığı günden bu güne kadar yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ettiği gözlerden kaçmıyor.

Kaymakam Remzi Kattaş, İlçemizde göreve başladığı günden bu yana yoğun bir çalışma başlattı. Bu yoğun çalışmalarının içerisine Bozkır Barajını da kattı. Kaymakam Kattaş, Baraj çalışmalarını yerinde inceledi ve denetledi.
İlçemiz Kaymakamı Remzi Kattaş geçtiğimiz hafta içerisinde, yaklaşık olarak bir ay önce çalışmalarına başlanan Bozkır Barajını ziyaret ederek proje üzerinde incelemelerde bulunduğu öğrenildi. Kaymakam Remzi Kattaş, Bozkır Barajına yaptığı ziyaretini ise İlçe Jandarma Bölük Komutanı Umut Aşık ile birlikte gerçekleştirdi.

Söğüt Kasabası Hudutları içerisinde yapımına başlanan ve DSİ Genel Müdürlüğü Tarafından Göksu Nehri üzerinde yapılmakta olan, Bozkır Barajı inşaatındaki çalışmaları yerinde inceleyen Bozkır Kaymakamı Remzi Kattaş’a oradaki yetkililer tarafından proje üzerinde bilgiler verildi. Bozkır Barajını ziyaret eden ve baraj hakkında bilgiler alan Kaymakam Kattaş, yetkililere çalışmalarında başarılar dileyerek barajdan ayrıldı.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.