Recent Comments

Bozkır Gençler Birliği 0 – 5 Karapınar Bld. Spor


Bozkır Gençler Birliği 0 – 5 Karapınar Bld. Spor

İki yıl önceki üzücü olayların ardından ilk defa tekrardan karşılaşan iki rakip takım Konya İki nolu Stadyumda karşılaştılar.

Karşılaşması öncesi Karapınar Dernek Başkanı her iki tarafa ve Hakemlere yaptırdığı çiçeği hediye ederek güzel bir maç temennilerini iletti.

Maç Bozkır Gençler Birliği’miz için kötü sonuçla bitti. İlk yarı filelerinde üç gol gören takımımız birde oyuncusunu kırmızı kart görerek kaybetti.

İkinci yarının başlaması ile birlikte filelerinde iki gol daha gören takımımız bu şekilde maç sonucunu belirlemiş oldu.

Maçta dikkat çekici olay Bozkır Gençler Birliğini desteklemek için gelen bir avuç insan, Karapınar belediye Spor taraftarlıları ise onlarca kişisi yaşlısı genci ve Çocuğu takımları için işini gücünü istirahatini bırakmış ve destek için Konya yolunu tutmuşlar. Takımımıza destek vermek şart değilse kimse başarı beklentisi içinde olmamalıdır.

Sahada ki oyuncuların güzel oyununun yanı sıra Güzel tezahüratlarla (Küfür vs değil asla Sportmence tezahüratlar) on ikinci oyuncu olarak Tribünlerden taraftarlarda top koşturmalıdır.

Takımımıza diğer maçlarında başarılar diliyoruz. Karapınar Belediye Spor Taraftarlarını da takımlarına olan destekleri ve temiz futbol anlayışıyla takipleri için tebrik ediyoruz.


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN








Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.