Recent Comments

Bozkır’da 24 Kasım Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

İlçemiz Bozkır’da 24 Kasım Öğretmenler günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Sabah saat 09.30’da Bozkır Anıt Meydanında tüm okulların katılımı ile gerçekleştiren Çelenk Koyma töreni Saat 10.00’da başladı.

İlk Olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Çelenk töreninden sonra Baş Öğretmen Atatürk ve Ebediyete intikal eden öğretmenler anısına saygı duruşu ve ardından Müzik Öğretmeni Mahir KISSAL yönetiminde istiklal Marşı okundu.

Bozkır Anıt Meydanındaki programların ardından Bozkır Belediyesi Yeni düğün salonunda ki kutlama programına geçildi.

Bozkır Belediyesi Yeni düğün salonunda ki programda ise Baş Öğretmen Atatürk ve Ebediyete intikal eden öğretmenler anısına saygı duruşu ve ardından Müzik Öğretmeni Mahir KISSAL yönetiminde istiklal Marşını okuması ile başladı.

Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman KEMİK günün anlam ve önemiyle ilgili konuşması, Yeni atanan öğretmenler adına ise Atatürk İlköğretim Okulu Okul Öncesi öğretmeni Merve AKKUŞ, En Kıdemli Öğretmenler adına Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni Halil ALTUNSOY ve Emekli Öğretmen Sabri SEVİNÇ konuşmalarını gerçekleştirdi.

Programda Vali Kemal Katıtaş İ.Ö.O, Derviş Mustafa Öztunç İ.Ö.O, Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri Öğretmenler günü ile ilgili şiir ve Makaleleri okudular.

İlçemizde Öğretmenler günü münasebetiyle gerçekleştirilen yarışmalarda ve Turnuvalarda ödül kazanan öğrenci ve Öğretmenlere hediyeleri verildi. Bunun yanı sıra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı iptal edildiği için verilmeyen hediyelerde Ödül kazanan öğrencilere bugün verildi.

Derviş Mustafa Öztunç İ.Ö.O Tek. Tasarım Öğretmeni Salih ŞAHİN tarafından adaylara yemin ettirildikten sonra 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları sona erdi.

Sırıstat Haber Merkezi olarak Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler günü tekrardan kutluyoruz. İlçemizde kutlanan Programı izlemek isteyen arkadaşlarsa Alttaki Linklerde ki video kesitlerini izleyerek programı görebilirler.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Program Videoları;

Program Fotoğraflarından Seçmeler;








Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.